❌İndirim Bitti! Asus a31 plus son 5 stok. 4468,32TL

Alta koyacağın fanlar performansa pek etki etmiyor görsel olarak güzel gözüküyor yalnızca. https://www.tebilon.com/asus-prime-...ah-3in1-3x120mm-aura-sync-siyah-3-lu-fan-kit/ alabilirsin stoğa gelince kasanın içindeki fanların ters olanı zaten kasadaki yan varlar da ters kanat.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerek yok buna geçsen başka kasa görüp Asus'tan ona mı geçsem diyeceksin böyle böyle kol gibi kart borcu oluyor herkeste
Bildiğim kadarıyla yan fanlar reverse değil hocam
Bununla ilgili bir ibare bulunmuyor.

Bildiğim kadarıyla yan fanlar reverse değil hocam
Bununla ilgili bir ibare bulunmuyor.
Valla bilmiyorum global sitede şöyle bir görsel var. Belki tg modeli bizim ülkeye özeldir reverse fan koymamışlardır.
Ekran görüntüsü 2025-12-11 133617.webp

Fotoğraflarda göstermeyi unuttum yerden uzunluğu 51cm kasanın ve önde 2 adet 3.0usb, jak ve typeC girişi var. Fanlar 120mm :D
Henüz kurmadım yeni sistemim haftaya gelicek sirkülasyon ne durumda bilmiyorum onu haftaya deneyebilirim son fotoğrafta ise benim gibi kasa için yeriniz varsa ölçümler sizin için önemli böyle bir arayışı olan arkadaşlar için paylaştım genel olarak malzeme kalitesi hoşuma gitti kasa ağırlığını ölçmedim ama güzel bir ağırlığı var hafif değil bilginiz olsun.benim önceki kasamın camının etrafında çekip alabileceğimiz demir bir yer yoktu hep parmak izi oluyordu tak çıkar yaparken bunda demir bir parça var camı çıkarırken ondan tutup çıkarabiliyorsunuz raylı gibi düşünün yandan sokuyorsunuz güzel bir tasarım olmuş umarım aklında soru işareti kalana yardımcı olmuşumdur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler yorumu telefondan atıyorum kusur olduysa kusura bakmayın.
Fotoğraflarda göstermeyi unuttum yerden uzunluğu 51cm kasanın ve önde 2 adet 3.0usb, jak ve typeC girişi var. Fanlar 120mm :D
Henüz kurmadım yeni sistemim haftaya gelicek sirkülasyon ne durumda bilmiyorum onu haftaya deneyebilirim son fotoğrafta ise benim gibi kasa için yeriniz varsa ölçümler sizin için önemli böyle bir arayışı olan arkadaşlar için paylaştım genel olarak malzeme kalitesi hoşuma gitti kasa ağırlığını ölçmedim ama güzel bir ağırlığı var hafif değil bilginiz olsun.benim önceki kasamın camının etrafında çekip alabileceğimiz demir bir yer yoktu hep parmak izi oluyordu tak çıkar yaparken bunda demir bir parça var camı çıkarırken ondan tutup çıkarabiliyorsunuz raylı gibi düşünün yandan sokuyorsunuz güzel bir tasarım olmuş umarım aklında soru işareti kalana yardımcı olmuşumdur.
Son olarak ben incehesaptan aldım aldığım gün kargoladılar (dün) ankaradayım bugün eve geldi teşekkürler

Son düzenleme:
Fanların kalitesinden memnun kalacak mısınız ileriki günlerde bir de bunun için yorum yaparsanız sevinirim hocam. Tekrardan hayırlı olsun.

Fanların kalitesinden memnun kalacak mısınız ileriki günlerde bir de bunun için yorum yaparsanız sevinirim hocam. Tekrardan hayırlı olsun.
Hocam egzoz fanı problemsiz fakat öndeki 3 fandan ortada ki fan coil whine tarzı bir ses gelmekte ama çok dikkatli dinlemek gerek onun dışında kablo saklama ve serinlik bakımından gayet yeterli bence

Geri