Asus A320M-R 7.1 Destekliyor mu?

Reaksiyon skoru
10
Anakartım Asus A320M-R ve 5.1 ses desteği olduğunu fark ettim. Kulaklığım bozulduğu için Gamepower Mihawk 7.1 aldım. Sesi Surround olarak duyabilir miyim?

Bildiğim kadarıyla sanal olarak 3d sesleri windows kendi yapabiliyor. Tahmini olarak konuşuyorum, ana kartında bu desteğin olması fiziksel 5.1 için geçerli.

Yani senin 7.1 fiziksel bir kulaklık alman durumunda anakartın desteklemeyecektir.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Bildiğim kadarıyla sanal olarak 3d sesleri windows kendi yapabiliyor. Tahmini olarak konuşuyorum, ana kartında bu desteğin olması fiziksel 5.1 için geçerli.

Yani senin 7.1 fiziksel bir kulaklık alman durumunda anakartın desteklemeyecektir.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Peki kulaklığı kullanabilir miyim ?

Anakartım Asus A320M-R ve 5.1 ses desteği olduğunu fark ettim. Kulaklığım bozulduğu için Gamepower Mihawk 7.1 aldım. Sesi Surround olarak duyabilir miyim?
Gamepower kulaklıklar USB ile bağlanıyor. ( Sanırım 1-2 modeli jak ile bağlanıyor. )
USB ile bağlanan kulaklıklarda ses kartı kendinden bulunuyor.
Bu yüzden kullanabilirsiniz diye düşünmekteyim.
Ama yanlışım olabilir.

O Kulaklığın kendi ses kartı var benim kulaklığım arctis 3 örnek vermem gerekirse ses kartı yok ve anakartın ses kartını kullanıyorum senle aynı anakartım var ve 7.1 kullanamıyorum ayar aktif oluyor ama performanslı değil.

O Kulaklığın kendi ses kartı var benim kulaklığım arctis 3 örnek vermem gerekirse ses kartı yok ve anakartın ses kartını kullanıyorum senle aynı anakartım var ve 7.1 kullanamıyorum ayar aktif oluyor ama performanslı değil.
Teşekkür ederim.

söyledimya epey a buda linki
burada 5.1 yazıyor başka 5.1 yazan sitelerde var araştır bulursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,660
Üyeler
173,853
Son üye
mertozkn
Geri