Loyalitylow
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Anakartım Asus A320M-R ve 5.1 ses desteği olduğunu fark ettim. Kulaklığım bozulduğu için Gamepower Mihawk 7.1 aldım. Sesi Surround olarak duyabilir miyim?
Peki kulaklığı kullanabilir miyim ?Bildiğim kadarıyla sanal olarak 3d sesleri windows kendi yapabiliyor. Tahmini olarak konuşuyorum, ana kartında bu desteğin olması fiziksel 5.1 için geçerli.
Yani senin 7.1 fiziksel bir kulaklık alman durumunda anakartın desteklemeyecektir.
Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Gamepower kulaklıklar USB ile bağlanıyor. ( Sanırım 1-2 modeli jak ile bağlanıyor. )Anakartım Asus A320M-R ve 5.1 ses desteği olduğunu fark ettim. Kulaklığım bozulduğu için Gamepower Mihawk 7.1 aldım. Sesi Surround olarak duyabilir miyim?
O Kulaklığın kendi ses kartı var benim kulaklığım arctis 3 örnek vermem gerekirse ses kartı yok ve anakartın ses kartını kullanıyorum senle aynı anakartım var ve 7.1 kullanamıyorum ayar aktif oluyor ama performanslı değil.Anakartım Asus A320M-R ve 5.1 ses desteği olduğunu fark ettim. Kulaklığım bozulduğu için Gamepower Mihawk 7.1 aldım. Sesi Surround olarak duyabilir miyim?
Teşekkür ederim.O Kulaklığın kendi ses kartı var benim kulaklığım arctis 3 örnek vermem gerekirse ses kartı yok ve anakartın ses kartını kullanıyorum senle aynı anakartım var ve 7.1 kullanamıyorum ayar aktif oluyor ama performanslı değil.
Ama kontrol ettiğim vakit a320m r anakartın 7.1 desteği var görünüyor nerden edindin bu bilgiyi öğrenebilirmiyim?Teşekkür ederim.
Dostum sen 7.1 desteğini nerden buldun. Ben araştırdım ama 7.1 ses diye bir özellik bulamadım.Ama kontrol ettiğim vakit a320m r anakartın 7.1 desteği var görünüyor nerden edindin bu bilgiyi öğrenebilirmiyim?
epeyde yazıyorDostum sen 7.1 desteğini nerden buldun. Ben araştırdım ama 7.1 ses diye bir özellik bulamadım.
Nerede yazıyor söyler misin?epeyde yazıyor
söyledimya epey a buda linkiNerede yazıyor söyler misin?
söyledimya epey a buda linki
![]()
Asus Prime A320M-R AM4 Soket Anakart
Asus Prime A320M-R AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
olabilir hocam.burada 5.1 yazıyor başka 5.1 yazan sitelerde var araştır bulursun.ASUS PRIME A320M-R AMD A320 Soket AM4 DDR4 2933Hz (OC) VGA HDMI Anakart | ITOPYA
ASUS PRIME A320M-R AMD A320 Soket AM4 DDR4 2933Hz (OC) VGA HDMI Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PRIME A320M-R ITOPYA'da.www.itopya.com