müşteri hizmetlerini aramanı öneririm hafta içi ve cumartesi saat 9:00-18:00 arası çalışıyorlar.Asus armoury crate indiremiyorum, setup açıldıktan belli bir süre sonra kurulumun sonlarına geldiğinde fotoğrafta ki hatayı alıyorum fakat internetim sorun yok.
Bende de oluyordu program ekle veya kaldıra girip uygulamanın ayarlarını sıfırlayıp onar demiştim ve olmuştu. Sende deneyebilirsin.Asus armoury crate indiremiyorum, setup açıldıktan belli bir süre sonra kurulumun sonlarına geldiğinde fotoğrafta ki hatayı alıyorum fakat internetim sorun yok.
Program ekle veya kaldıra girdim fakat nereden yapıcam bulamadımBende de oluyordu program ekle veya kaldıra girip uygulamanın ayarlarını sıfırlayıp onar demiştim ve olmuştu. Sende deneyebilirsin.
Windows 10 için gösteriyorum.Program ekle veya kaldıra girdim fakat nereden yapıcam bulamadım
Ama ben indiremiyorum hocam, bu programa dair hiç bir şey çıkmıyor program kaldırda.Windows 10 için gösteriyorum.
Acaba anti-virus programı engelliyor mu diyeceğim de bilemiyorum.Siz en iyisi sağlıklı yöntem olan müşteri hizmetleri ile konuşun çünkü inmemesinin bir nedeni olmalı o nedeni de bilirler diye tahmin ediyorum.Ama ben indiremiyorum hocam, bu programa dair hiç bir şey çıkmıyor program kaldırda.