Neler Yeni

🔥İndirim Asus VP249QGR Monitör İyzico ile İlk Ödemeye Özel 2.819 TL 🔥🔥🔥

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,417
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Qwerty1029384756
Güzel indirim fakat film dizi izleyeceklere önermem. 6 bit + frc olması 8 bit monitörlerden kötü yapıyor.

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ali
İyzico uygulamasından bu iki kampanyaya katılmanız gerekiyor: Teknoloji ürünlerinde %20 indirim İyzico ilk ödemeye özel 300 TL indirim Resmen bedava. Kesinlikle yararlanılmalı.

Babam bu adamlar dolandırıcı diyor almama izin vermiyor la

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Cengiz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Cengiz
gaming gen tr güvenilir
Kişiye göre alışveriş sonrası memnuniyete göre değişir.Benim için güvenilir değiller. Güven sadece alışlveriş öncesi olmuyor. İnsan alışveriş yaptıktan sonra alışveriş sonrası memnuniyette arıyor. Aldığım hiçbir ürüne alışveriş sonrası destek yardım yada geri dönüş yapmadılar. Birdaha hiçbirşekilde hiçbir indirim oranına bakmazsınız alışveriş yapmayacağım tek site. Aradım ulaşamadım. Yönlendirseler gene ulaşamıyorum.Müşteri hizmetleri rezalet. Mail atıyorsun cevap vermiyorlar.Garantisi devam eden ürünü garantiye göndermiyorlar. Değişim istiyorsun tamir istiyorsun eveleyip geveleyip tekrar suratına kapatıyorlar. Hayatımda gördüğüm en kötü müşteri hizmetlerine sahip firma.

Dexes

80+ Bronze
Kişiye göre alışveriş sonrası memnuniyete göre değişir.Benim için güvenilir değiller. Güven sadece alışlveriş öncesi olmuyor. İnsan alışveriş yaptıktan sonra alışveriş sonrası memnuniyette arıyor. Aldığım hiçbir ürüne alışveriş sonrası destek yardım yada geri dönüş yapmadılar. Birdaha hiçbirşekilde hiçbir indirim oranına bakmazsınız alışveriş yapmayacağım tek site. Aradım ulaşamadım. Yönlendirseler gene ulaşamıyorum.Müşteri hizmetleri rezalet. Mail atıyorsun cevap vermiyorlar.Garantisi devam eden ürünü garantiye göndermiyorlar. Değişim istiyorsun tamir istiyorsun eveleyip geveleyip tekrar suratına kapatıyorlar. Hayatımda gördüğüm en kötü müşteri hizmetlerine sahip firma.

Artı olarak iadeleri teknik servisin formuyla yapıyorlar. Aldığın ürünü beğenmezsen uğraş dur yani.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Cengiz
Olabilir Ben Satın Alım Olarak Dedim

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
mecit burak kılıç
3 4 ay önce 3700e aldım iyi fiyat

Top Bottom