Neler Yeni

Asus Aura Ekran Kartını Görmüyor

KeremIRF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem İrfanoğlu
Dostlar merhaba,
bende ASUS KO RTX 3070 ekran kartı var. Kartın üzerindeki RGB'leri kontrol etmek için Asus Aura yazılımını yükledim (artık sanırım Armoury Crate olarak geçiyor). Ancak uygulamayı indirip açtığım zaman RGB kontrol kısmı ekran kartımı görmüyor ancak başka bir marka RAM'i görebiliyor. İmleci "cihazlar" kısmının üzerine getirdiğimde ekran kartının ismi gözüküyor ancak tıkladığımda boş ekran çıkıyor. Yazılımı bir kaç kere farklı şekillerde silip geri yükledim. Ekran kartının sürücülerini de güncelledim ancak hiçbir şekilde gözükmüyor. Normalde kasamın aydınlatmalarını kontrol etmek için MSI Mystic light kullanıyorum ancak orda da gözükmüyor. Yani ekran kartının aydınlatmalarını hiçbir yerden kontrol edemiyorum. Bu sorunu nasıl düzelteceğimi bilen varsa anlatabilir mi?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    139.5 KB · Hit: 682
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    141.2 KB · Hit: 446
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    167.4 KB · Hit: 466

Zarathos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Can
Dostlar merhaba,
bende ASUS KO RTX 3070 ekran kartı var. Kartın üzerindeki RGB'leri kontrol etmek için Asus Aura yazılımını yükledim (artık sanırım Armoury Crate olarak geçiyor). Ancak uygulamayı indirip açtığım zaman RGB kontrol kısmı ekran kartımı görmüyor ancak başka bir marka RAM'i görebiliyor. İmleci "cihazlar" kısmının üzerine getirdiğimde ekran kartının ismi gözüküyor ancak tıkladığımda boş ekran çıkıyor. Yazılımı bir kaç kere farklı şekillerde silip geri yükledim. Ekran kartının sürücülerini de güncelledim ancak hiçbir şekilde gözükmüyor. Normalde kasamın aydınlatmalarını kontrol etmek için MSI Mystic light kullanıyorum ancak orda da gözükmüyor. Yani ekran kartının aydınlatmalarını hiçbir yerden kontrol edemiyorum. Bu sorunu nasıl düzelteceğimi bilen varsa anlatabilir mi?
Aynı sorunu bende yaşadım öncelikle Armoury Crate dahil bütün aydınlatma programlarını kaldır pc yi yeniden başlat.
Sonra Asus un sadece Armoury Crate programını kur diğer Aura Sync ve Creator programlarını kurma ayrıca Corsair İcue programı ile de kontrol edebilirsin ben öyle yapıyorum.

Ekler

• 20210209_025210.png
    20210209_025210.png
    484.6 KB · Hit: 541

KeremIRF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem İrfanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu bende yaşadım öncelikle Armoury Crate dahil bütün aydınlatma programlarını kaldır pc yi yeniden başlat.
Sonra Asus un sadece Armoury Crate programını kur diğer Aura Sync ve Creator programlarını kurma ayrıca Corsair İcue programı ile de kontrol edebilirsin ben öyle yapıyorum.
PC'de msi dragon center bir de icue yazılımı var aydınlatma programı olarak. Bir de Logitech G Hub var ama o aydınlatmaya girer mi bilmem. 2 kere hepsini silip ilk armoury crate'i yükledim ama onu yükleyince aura sync de içinde geliyor zaten. Başka yerlerden baktığım çözümler de hep armoury crate çıkmadan önce aura sync için. PC'yi toplayalı 3 gün oldu programları ilk kurduğumda ben de icue da görmüştüm ama sonra bi anda gitti. Şu an hala hiçbir yazılımdan kontrol edemiyorum... Ama yine de yardımın için teşekkürler.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,885
İsim
Metehan Akyalı
PC'de msi dragon center bir de icue yazılımı var aydınlatma programı olarak. Bir de Logitech G Hub var ama o aydınlatmaya girer mi bilmem. 2 kere hepsini silip ilk armoury crate'i yükledim ama onu yükleyince aura sync de içinde geliyor zaten. Başka yerlerden baktığım çözümler de hep armoury crate çıkmadan önce aura sync için. PC'yi toplayalı 3 gün oldu programları ilk kurduğumda ben de icue da görmüştüm ama sonra bi anda gitti. Şu an hala hiçbir yazılımdan kontrol edemiyorum... Ama yine de yardımın için teşekkürler.
Armoury Crate üstünden güncelleme yapın belki düzelebilir?

KeremIRF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem İrfanoğlu

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,885
İsim
Metehan Akyalı
Her şey güncel gözüküyor.
Aygıt tarattığınızda da bulmuyordur büyük ihtimal.
Vallahi enteresan bir durum. Bilemedim.
Armoury Crate sistemim kendisi otomatik yükledi benim, programa girdiğimde bütün Aura Sync destekleyen cihazlarımı kendisi gördü.

Yani belki bir ekran kartını söküp geri takın diyeceğim ama bir işe yarar mı bilemiyorum, söylerken bile saçma geldi. 😂

KeremIRF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem İrfanoğlu
Sorunu halletiniz mi acaba aynı sıkıntıyı ben çekiyorum şuan. Ekran kartımın modeli: ASUS Rog Strix RTX 2060 SUPER OC GDDR6 8 GB 256 BİT
Maalesef. Bıraktım uğraşmayı artık kendi halinde yanıyor. Ancak yakın zamanda başka bir şeyden dolayı bilgisayara format atıcam ona da bakarım tekrar düzelirse yazarım buraya da

xkentaboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yılmaz UNCU
Maalesef. Bıraktım uğraşmayı artık kendi halinde yanıyor. Ancak yakın zamanda başka bir şeyden dolayı bilgisayara format atıcam ona da bakarım tekrar düzelirse yazarım buraya da
tamamdır beklemedeyim. bende garantisine vereceğim yazılımsal ne yaptımsa olmuyor serviste baksınlar belki ledlerinde bi problem vardır.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
hocam formattan sonra düzeldi mi acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
recep üçkoz
knk ekran kartım rtx 3050 oc edition destekler mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,898