Hocam geçenlerde bir arkadaş bu programın windowsu bile bozabildigini yazmış stabil değilmiş falanda diyordu ama doğruluğu nedir biliyor musunuz ben kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım daha ama sizde bir bilgi var mı acaba?Asusun armory crate yazılımını indirip oradan bütün kontrolleri yaparsanız.
aynı yorumu bende gördüm pek aldırış etmedim yeni sistem aldım ilk yüklediğim program oldu 5 ay oldu bir gün sıkıntı yaşamadım her ayar elimin altında. işletim sistemini bozacak ne yapıyormuş acaba merak ettimHocam geçenlerde bir arkadaş bu programın windowsu bile bozabildigini yazmış stabil değilmiş falanda diyordu ama doğruluğu nedir biliyor musunuz ben kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım daha ama sizde bir bilgi var mı acaba?
İlk yukledigin program olamaz onu zorla yukletiyor zaten qkwhsksbssjaynı yorumu bende gördüm pek aldırış etmedim yeni sistem aldım ilk yüklediğim program oldu 5 ay oldu bir gün sıkıntı yaşamadım her ayar elimin altında. işletim sistemini bozacak ne yapıyormuş acaba merak ettim![]()
Çaktırmaİlk yukledigin program olamaz onu zorla yukletiyor zaten qkwhsksbssj