voltaj verebilirim fakat negatif voltaj vs vermem gerekiyor mu. O tarafı hiç bilmiyorumişlemciye hemen voltaj verme hafif hafif mhz arttır mavi ekran alırsan az voltaj ver
pbo olarak 4650 mhz sabit kullanabiliyorum prime95 testi derece olarak max 75 görüyorİşlemci pbo fullüyor mu? +200mhz -30co
voltaj verebilirim fakat negatif voltaj vs vermem gerekiyor mu. O tarafı hiç bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pbo olarak 4650 mhz sabit kullanabiliyorum prime95 testi derece olarak max 75 görüyor
Sadece voltaj vererek yapabilirsem o şekilde deneyebilirim hedef olarak 4.8 ghz 4.9 ghz deneyip test etmek istiyorum. En azından göreyim nasıl performans vereceğini sürekli o şekil kullanmam büyük ihtimallevoltaj verebilirim fakat negatif voltaj vs vermem gerekiyor mu. O tarafı hiç bilmiyorum
pbo olarak 4650 mhz sabit kullanabiliyorum prime95 testi derece olarak max 75 görüyor
4.9 her işlemci için zor 4.8 1.3 civarı görebilirse pbo yerine gündelik kullanılır 1.35 üstü ciddi ısınıyorvoltaj verebilirim fakat negatif voltaj vs vermem gerekiyor mu. O tarafı hiç bilmiyorum
Sadece voltaj vererek yapabilirsem o şekilde deneyebilirim hedef olarak 4.8 ghz 4.9 ghz deneyip test etmek istiyorum. En azından göreyim nasıl performans vereceğini sürekli o şekil kullanmam büyük ihtimalle
Bu işlerde yeniyim eğer müsaitseniz hangi ayar voltaj arttırıyor söyler misiniz çok fazla voltaj seçeneği var çünkü4.9 her işlemci için zor 4.8 1.3 civarı görebilirse pbo yerine gündelik kullanılır 1.35 üstü ciddi ısınıyor
Sadece denemek için 1.45e kadar voltaj verilir sıkıntı yok
4.7ghz 1.180 v benim en stabil değerlerim soğutucu frost commendervoltaj verebilirim fakat negatif voltaj vs vermem gerekiyor mu. O tarafı hiç bilmiyorum
Sadece voltaj vererek yapabilirsem o şekilde deneyebilirim hedef olarak 4.8 ghz 4.9 ghz deneyip test etmek istiyorum. En azından göreyim nasıl performans vereceğini sürekli o şekil kullanmam büyük ihtimalle
Hangi voltaj ayarını değiştirmem gerekiyor bir sürü seçenek var. Maalesef yeniyim bu konuda kusura bakmayın4.7ghz 1.180 v benim en stabil değerlerim soğutucu frost commender
Cpu core voltage gibi bir şey olacak asus anakartta tam adını hiç hatırlamıyorum vallaBu işlerde yeniyim eğer müsaitseniz hangi ayar voltaj arttırıyor söyler misiniz çok fazla voltaj seçeneği var çünkü
4.8 ghz 1.3v prime95 teste başlamadan kendini kapatıyor var mı öneri neden olur çok fazla mı verdim voltajıCpu core voltage gibi bir şey olacak asus anakartta tam adını hiç hatırlamıyorum valla
Bu arada pbo üstüne çok artış sağlamaz beklentiniz varsa uğraşmayın hiç
Prime95 ağır test sıcaklıklar kaç voltaj aksine az gelmiştir4.8 ghz 1.3v prime95 teste başlamadan kendini kapatıyor var mı öneri neden olur çok fazla mı verdim voltajı
Voltajı yükseltip denedim testi başlattı fakat sıcaklıklar 100 gördü hemen kapattım sanırım olmayacak gibiPrime95 ağır test sıcaklıklar kaç voltaj aksine az gelmiştir
Şans işi hocam sıvı soğutma ile iki tane 5600 ile sonuçlarımVoltajı yükseltip denedim testi başlattı fakat sıcaklıklar 100 gördü hemen kapattım sanırım olmayacak gibi