Aynen bir de o var. B450M DRAGON OEM bir parça olarak düşünüldüğü için kutu yapmamışlar. Kutusuz olarak geliyor ürün.Kutusuz olarak geliyor diye hatırlıyorum BULK yazanlar.
Anladım reis bide bunun kutusu yok galiba kutu biriktirmeyi seviyorum ya üzdü biraz ama bı kutu ve renk için 88 TL verecek kadar ***** deiliz şükürİkisi de tamamen aynı anakart, sadece birinin PCB'si kırmızı renkte. Arada hiçbir fark yok.
Ne yalan söyleyeyim ben verirdim. PC parçalarının kutularına aşığım .Anladım reis bide bunun kutusu yok galiba kutu biriktirmeyi seviyorum ya üzdü biraz ama bı kutu ve renk için 88 TL verecek kadar ***** deiliz şükür
Bu b450m dragon bulk bana ilerde upgrade konusunda ne gibi faydalar sağlayacak tam bilmiyorum ama ilerde illaha fiyat performans yeni ryzen işlemciler çıkar 3 sene sonra felan mesela onları takabilecekmiyimAynen bir de o var. B450M DRAGON OEM bir parça olarak düşünüldüğü için kutu yapmamışlar. Kutusuz olarak geliyor ürün.
Valla bende baya koleksiyon yapmayi seviyorum artık yakın biyerden ikinci elden 10 20 liraya veren gorursem alırımNe yalan söyleyeyim ben verirdim. PC parçalarının kutularına aşığım .
3 sene sonrasını bilemem ama BIOS güncellemesi ile yakında çıkacak olan Ryzen 4000 serisi işlemcileri kullanabileceksiniz. Ryzen 5000 serisi işlemcilere destek geleceğini düşünmüyorum.Bu b450m dragon bulk bana ilerde upgrade konusunda ne gibi faydalar sağlayacak tam bilmiyorum ama ilerde illaha fiyat performans yeni ryzen işlemciler çıkar 3 sene sonra felan mesela onları takabilecekmiyim
Valla bios update ile 4.nesil takabilecek isem sıkıntı olmaz 4.nesil bi ryzen 5 takarım ozaman da bi 2 3 sene idare eder beni yada şöyle yapmayı da düşünüyorum sistemimde olacak ryzen 5 1600af 2 3 sene sonra çıkacak fiyat performans ekran kartlarını besler ise onlardan birini alırım 16gb ram yapıp yoluma devam etmeye çalışırım artık gittiği yere kadar sonra yeni bir sistem gerekir artık3 Sene sonra çıkan işlemcileri malesef takamazsın. Çünkü artık destek vermez AMD.
Rahatça yükseltebilirsin ya bu sistemi, aklın oraya takılmasın. Güç kaynağın burada önem kazanacak ama.Valla bios update ile 4.nesil takabilecek isem sıkıntı olmaz 4.nesil bi ryzen 5 takarım ozaman da bi 2 3 sene idare eder beni yada şöyle yapmayı da düşünüyorum sistemimde olacak ryzen 5 1600af 2 3 sene sonra çıkacak fiyat performans ekran kartlarını besler ise onlardan birini alırım 16gb RAM yapıp yoluma devam etmeye çalışırım artık gittiği yere kadar sonra yeni bir sistem gerekir artık
Reis cougar 600w 80+ bu sisteme 400 w bile yetiyor ama ileriye dönük olsun diye 600w seçtim rtx2070 bile takarım yaniRahatça yükseltebilirsin ya bu sistemi, aklın oraya takılmasın. Güç kaynağın burada önem kazanacak ama.