Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus b550 anakart seçme

emcoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emirhan
IMG_20230205_191912.jpg

Dostlar bu anakartı almak istiyorum bazı satış sitelerinde 4100 TL civarına satılıyor amazondan wifi2 modelini 3233 TL ye satılıyor alınır mı sizce ryzen 5600g ile kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20230205_192547.jpg

Bu kartla bir farkı var mı bir de bunu merak ediyorum

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Alınabilir fakat neden bu modeli tercih ediyorsun ?

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
pahalı bence 2800 lere aorus vardı geçen özellikle wifi olan bi model istemiyorsan TUF B550M-E modeli var 2850 ye ama hepsini geçtim ben olsam 2. elde çok az kullanılmış ROG anakart alırdım aynı paraya

emcoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınabilir fakat neden bu modeli tercih ediyorsun

Alınabilir fakat neden bu modeli tercih ediyorsun ?
İleride ekran kartı takarak ve işlemci yükseltmesi yaparak rahat bir şekilde upgrade edebileceğim bir kart arıyorum bu iyi dediler ondan

pahalı bence 2800 lere aorus vardı geçen özellikle wifi olan bi model istemiyorsan TUF B550M-E modeli var 2850 ye ama hepsini geçtim ben olsam 2. elde çok az kullanılmış ROG anakart alırdım aynı paraya
2. Ele çok sıcak bakmıyorum knk ilk sistemim olacak garanti olsun istiyorum senin önerdiğin bir kart varsa linkini atabilir misin

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan

İleride ekran kartı takarak ve işlemci yükseltmesi yaparak rahat bir şekilde upgrade edebileceğim bir kart arıyorum bu iyi dediler ondan

2. Ele çok sıcak bakmıyorum knk ilk sistemim olacak garanti olsun istiyorum senin önerdiğin bir kart varsa linkini atabilir misin
Bütçe ayırmak istiyorsan daha sade b550 ler var hem ekran kartına 1000 tl kadar fazla para verebilirsin.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
İleride ekran kartı takarak ve işlemci yükseltmesi yaparak rahat bir şekilde upgrade edebileceğim bir kart arıyorum bu iyi dediler onda
eğer işlemciye OC yaparım vs gibi dertlerin yoksa bütçe çok yüksek değilse Gigabyte B550M-DS3H alıp geçebilirsin OC yaparım yada biraz daha bütçe ayırabilirim daha kaliteli bir anakart olsun dersen Gigabyte B550M AORUS ELITE yada Asus TUF GAMING B550M-E bakabilirsin

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,108
İsim
kilan embappe
MATX anakarta "bence" o para verilmez...

emcoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MATX anakarta "bence" o para verilmez...
Matx atxlerden daha mı kötü oluyor çok bilgim yok boyut farkı var diye biliyorum sadece

eğer işlemciye OC yaparım vs gibi dertlerin yoksa bütçe çok yüksek değilse Gigabyte B550M-DS3H alıp geçebilirsin OC yaparım yada biraz daha bütçe ayırabilirim daha kaliteli bir anakart olsun dersen Gigabyte B550M AORUS ELITE yada Asus TUF GAMING B550M-E bakabilirsin
Gigabyte ankartlar sağlam mıdır Bi kaç yazıda şikayetler duymuştum

Aorus elite de bu fiyatlarda şimdi baktığımda

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Matx atxlerden daha mı kötü oluyor çok bilgim yok boyut farkı var diye biliyorum sadece
Gigabyte ankartlar sağlam mıdır Bi kaç yazıda şikayetler duymuştum
sadece boyut farkı var matx olup çok kaliteli anakartlar var bütün anakartlarım gigabyte dı şimdiye kadar sorun yaşamadım GA-AB350-Gaming kullanıyorum şimdide

Aorus elite de bu fiyatlarda şimdi baktığımda

emcoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emirhan
sadece boyut farkı var matx olup çok kaliteli anakartlar var bütün anakartlarım gigabyte dı şimdiye kadar sorun yaşamadım GA-AB350-Gaming kullanıyorum şimdide

Elmacık ve depopark gibi siteler güvenilir midir acaba

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Elmacık ve depopark gibi siteler güvenilir midir acaba
depopark güvenilir ama elmacıktan hiç alışveriş yapmadım ama akakçede çıktığı için güvenilir olduğunu düşünüyorum daha iyi bilen alışveriş yapan biri varsa daha net bir cevap verir

emcoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emirhan
depopark güvenilir ama elmacıktan hiç alışveriş yapmadım ama akakçede çıktığı için güvenilir olduğunu düşünüyorum daha iyi bilen alışveriş yapan biri varsa daha net bir cevap verir
Anladım siz olsanız ryzen 5600g için nasıl bir anakart tercih ederdiniz ileride güncel ekran kartlarını destekler nitelikte bir kart olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,516
Üyeler
166,555
Son üye
keremykr
Top Bottom