Neler Yeni

Yardım Asus cashback başvurduğum ürünü değişime yolladım?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Merhaba, sabah forumu açtım. Aldığım klavye kullanılmış geldi bana ve iade veyahut değişim istedim. Karar vermeden öncede cashbacke başvurmuştum. Eğer değişim olursa tekrar aynı şekil başvurursam sorun yaratırlar mı? Nasıl yol izlemem gerekiyor. Bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda
Kullanılmış geldiğini nasıl anladınız hocam ?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanılmış geldiğini nasıl anladınız hocam ?
Bilek desteğinde açar açmaz parmak izi gibi şeyler vardı. Klavyenin arkasındaki mavi koruyucular tozdan kalkmıştı.

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda
Bilek desteğinde açar açmaz parmak izi gibi şeyler vardı. Klavyenin arkasındaki mavi koruyucular tozdan kalkmıştı.
Bugün hepsiburdadan geldi kargom hiçbir sıkıntısı yoktu kutulaması güzeldi banlatmasi güzeldi hatta sağ üst logosuna kadar banti mevcuttu yanı sanmıyorum kullanılmış gönderdiklerine

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bugün hepsiburdadan geldi kargom hiçbir sıkıntısı yoktu kutlaması güzeldi banlatmasi güzeldi hatta sağ üst logosuna kadar banti mevcuttu yanı sanmıyorum kullanılmış gönderdiklerine
Sana bir forum atıcam baksana fotolara böyle geldi bana. Şaka gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün hepsiburdadan geldi kargom hiçbir sıkıntısı yoktu kutlaması güzeldi banlatmasi güzeldi hatta sağ üst logosuna kadar banti mevcuttu yanı sanmıyorum kullanılmış gönderdiklerine

Bi göz at knk

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda

Bi göz at knk
Yaklaşık bi 5-6 saat kullandım ortada ki iz deriden kaynaklı bişey silinmiyo parmak izleri ayri bi şekilde gözüküyor ve siliniyor alt mavi jelatinlerin kayması dışında cok büyük bişey yok gibi hocam

Ekler

• IMG_20230414_030734.jpg
    IMG_20230414_030734.jpg
    2.2 MB · Hit: 29

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Yaklaşık bi 5-6 saat kullandım ortada ki iz deriden kaynaklı bişey silinmiyo parmak izleri ayri bi şekilde gözüküyor ve siliniyor alt mavi jelatinlerin kayması dışında cok büyük bişey yok gibi hocam
Çok tozlu hocam. Kaymasın diye olan yerleri full tozluydu. Siz Bilek desteğini açtığınızda terli gibimiydi yani parmak izi var gibimiydi. Birde ben kutuyu açar açmaz böyleydi mavi jelatinler. Sizinki nasıldı?

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda
Çok tozlu hocam. Kaymasın diye olan yerleri full tozluydu. Siz Bilek desteğini açtığınızda terli gibimiydi yani parmak izi var gibimiydi. Birde ben kutuyu açar açmaz böyleydi mavi jelatinler. Sizinki nasıldı?
Benim mavi jelatinlerimde bi sıkıntı yoktu ilk basta klavye kutusu naylon beyaz poşet içindeydi onun icinde klavye siyah posetteydi bilek destegi de ayrı bi posetteydi kirli veya tozlu değildi resimde ki gibiydi

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Benim mavi jelatinlerimde bi sıkıntı yoktu ilk basta klavye kutusu naylon beyaz poşet içindeydi onun icinde klavye siyah posetteydi bilek destegi de ayrı bi posetteydi kirli veya tozlu değildi resimde ki gibiydi
Attığım fotoları gördünüz hocam sizinkiyle farkı vardır sanırım. Yani değişim için değerdir umarım. Size geldi görmüşsünüzdür. Bakarmısınız klavyenin altında siyah yumuşak bir doku var kaymasın diye ama büyük olanlar onlar bariz şekilde baya tozluydu.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Attığınız fotoğraflara baktım. Ürün raf ürünü olabilir. Teşhir ürünü olsa tamamen sökülürdü naylonları ama belli ki teşhir ürünü değil lakin kullanılmadan rafta beklemiş olabilir. Sergi amaçlı.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Attığınız fotoğraflara baktım. Ürün raf ürünü olabilir. Teşhir ürünü olsa tamamen sökülürdü naylonları ama belli ki teşhir ürünü değil lakin kullanılmadan rafta beklemiş olabilir. Sergi amaçlı.
Bende öyle düşünüyorum. Değişim şart gibi geldi ve öylede başvurdum.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram