Arsek
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 914
- İsim
- mehmet yahya kara
- İlgilendiği Kategoriler
- ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
- Discord
- .arsek
masamdaki ledler anakarta bağlıydı az önce rgb portlarına güç veren kondansatörden alev çıktı ve ledler gitti
desteğe yazdım inelenmesi gerekir dedi 20 iş günü dedi . ben işimi bilisayar üzerinden hallediyorum lazım yani bani
gönderirsem yaparlarmı yoksa kulllanıcı hatasımı derler çünkü portu koymuslar bende rgb led bağladım benlik bir şey yok yani
ve ankaradaki servis nasıl veya en hızlısı hanisi ?
BİRDE EKRAN KARTİNİDA BAKİM İCİN GONDERMELİMİYİM ? 8 aydir fln kullaniyorum sicakliklarda sorun yok. normal yani 70 in ustune hicbirzaman gecmedi
desteğe yazdım inelenmesi gerekir dedi 20 iş günü dedi . ben işimi bilisayar üzerinden hallediyorum lazım yani bani
gönderirsem yaparlarmı yoksa kulllanıcı hatasımı derler çünkü portu koymuslar bende rgb led bağladım benlik bir şey yok yani
ve ankaradaki servis nasıl veya en hızlısı hanisi ?
BİRDE EKRAN KARTİNİDA BAKİM İCİN GONDERMELİMİYİM ? 8 aydir fln kullaniyorum sicakliklarda sorun yok. normal yani 70 in ustune hicbirzaman gecmedi
Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye
ASUS Destek Merkezi üzerinden cihazınızla ilgili sürücüleri, kullanım kılavuzu, firmware ve diÄer yazılımları indirebilir, Sıkça Sorulan Sorular ve sorun giderme makalelerine ulaÅabilirsiniz.
www.asus.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son düzenleme: