Neler Yeni

Yardım Asus desteği için yardım edebilrimsiniz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
masamdaki ledler anakarta bağlıydı az önce rgb portlarına güç veren kondansatörden alev çıktı ve ledler gitti

desteğe yazdım inelenmesi gerekir dedi 20 iş günü dedi . ben işimi bilisayar üzerinden hallediyorum lazım yani bani

gönderirsem yaparlarmı yoksa kulllanıcı hatasımı derler çünkü portu koymuslar bende rgb led bağladım benlik bir şey yok yani

ve ankaradaki servis nasıl veya en hızlısı hanisi ?

BİRDE EKRAN KARTİNİDA BAKİM İCİN GONDERMELİMİYİM ? 8 aydir fln kullaniyorum sicakliklarda sorun yok. normal yani 70 in ustune hicbirzaman gecmedi

Mesaj otomatik birleştirildi:

20231003_152633.jpg

Son düzenleme:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Şöyle Söyleyeyim Yakın Uzak İşine Girme Hocam Bence Çünkü İstanbulda Çok Daha Kapsamlı Bakarlar Zaten Yakında Olsa Uzakta Olsa 20 İş Günü Diyorlar

ConquerorXIV

80+ Gold
masamdaki ledler anakarta bağlıydı az önce rgb portlarına güç veren kondansatörden alev çıktı ve ledler gitti

desteğe yazdım inelenmesi gerekir dedi 20 iş günü dedi . ben işimi bilisayar üzerinden hallediyorum lazım yani bani

gönderirsem yaparlarmı yoksa kulllanıcı hatasımı derler çünkü portu koymuslar bende rgb led bağladım benlik bir şey yok yani

ve ankaradaki servis nasıl veya en hızlısı hanisi ?

BİRDE EKRAN KARTİNİDA BAKİM İCİN GONDERMELİMİYİM ? 8 aydir fln kullaniyorum sicakliklarda sorun yok. normal yani 70 in ustune hicbirzaman gecmedi

Alıntıyı görüntüle
kullanıcı hatası bu ücretli yaparlar ve 20 gün mecbur sürecek

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ekran kartını gönderme anakartı gönder.
Kendileriyle tekrar görüş 20 günden fazla sürecekse bana tamir bitene kadar işlemcimle uyumlu yedek anakart gönderin de.
20 günden az sürer derlerse geçici en ucuzundan 2. el anakart al eski anakartın gelince sat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed YILDIZ
Argb konusuda yanlis yapmissin sanirim. cunku pc ledleri ile diger led aydinlatmalar farkli. keske led converter suzgec alsaymissin gecmis olsun. yapilir fakat ucret alirlar

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Argb konusuda yanlis yapmissin sanirim. cunku pc ledleri ile diger led aydinlatmalar farkli. keske led converter suzgec alsaymissin gecmis olsun. yapilir fakat ucret alirlar
A rgb degil Rgb girisi var anakartin argb girisside var ama ben 12v rgb girisine taktim 6 7 aydirda sorunsuz kullaniyordum

A rgb degil Rgb girisi var anakartin argb girisside var ama ben 12v rgb girisine taktim 6 7 aydirda sorunsuz kullaniyordum
kendi ledim de 12 v rgb model ve 2.5 amper fln istiyor anakart ise 3 ampere kadae destekliyor psununda gucu yeterli

Top Bottom