Yardım Asus desteği için yardım edebilrimsiniz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
945
masamdaki ledler anakarta bağlıydı az önce rgb portlarına güç veren kondansatörden alev çıktı ve ledler gitti

desteğe yazdım inelenmesi gerekir dedi 20 iş günü dedi . ben işimi bilisayar üzerinden hallediyorum lazım yani bani

gönderirsem yaparlarmı yoksa kulllanıcı hatasımı derler çünkü portu koymuslar bende rgb led bağladım benlik bir şey yok yani

ve ankaradaki servis nasıl veya en hızlısı hanisi ?

BİRDE EKRAN KARTİNİDA BAKİM İCİN GONDERMELİMİYİM ? 8 aydir fln kullaniyorum sicakliklarda sorun yok. normal yani 70 in ustune hicbirzaman gecmedi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20231003_152633.jpg

Son düzenleme:
Göndereceksen Hocam

SMS Infocomm Teknoloji Servis Ltd. Şti.​

Gönder

Şöyle Söyleyeyim Yakın Uzak İşine Girme Hocam Bence Çünkü İstanbulda Çok Daha Kapsamlı Bakarlar Zaten Yakında Olsa Uzakta Olsa 20 İş Günü Diyorlar

masamdaki ledler anakarta bağlıydı az önce rgb portlarına güç veren kondansatörden alev çıktı ve ledler gitti

desteğe yazdım inelenmesi gerekir dedi 20 iş günü dedi . ben işimi bilisayar üzerinden hallediyorum lazım yani bani

gönderirsem yaparlarmı yoksa kulllanıcı hatasımı derler çünkü portu koymuslar bende rgb led bağladım benlik bir şey yok yani

ve ankaradaki servis nasıl veya en hızlısı hanisi ?

BİRDE EKRAN KARTİNİDA BAKİM İCİN GONDERMELİMİYİM ? 8 aydir fln kullaniyorum sicakliklarda sorun yok. normal yani 70 in ustune hicbirzaman gecmedi

Alıntıyı görüntüle
kullanıcı hatası bu ücretli yaparlar ve 20 gün mecbur sürecek

Ekran kartını gönderme anakartı gönder.
Kendileriyle tekrar görüş 20 günden fazla sürecekse bana tamir bitene kadar işlemcimle uyumlu yedek anakart gönderin de.
20 günden az sürer derlerse geçici en ucuzundan 2. el anakart al eski anakartın gelince sat.

Argb konusuda yanlis yapmissin sanirim. cunku pc ledleri ile diger led aydinlatmalar farkli. keske led converter suzgec alsaymissin gecmis olsun. yapilir fakat ucret alirlar

Argb konusuda yanlis yapmissin sanirim. cunku pc ledleri ile diger led aydinlatmalar farkli. keske led converter suzgec alsaymissin gecmis olsun. yapilir fakat ucret alirlar
A rgb degil Rgb girisi var anakartin argb girisside var ama ben 12v rgb girisine taktim 6 7 aydirda sorunsuz kullaniyordum

A rgb degil Rgb girisi var anakartin argb girisside var ama ben 12v rgb girisine taktim 6 7 aydirda sorunsuz kullaniyordum
kendi ledim de 12 v rgb model ve 2.5 amper fln istiyor anakart ise 3 ampere kadae destekliyor psununda gucu yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,194
Üyeler
192,639
Son üye
Leonardodatürk
Geri