Neler Yeni

Asus DSL-N16P modem nasıldır kullanan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
Arkadaşlar merhaba modem almak istiyorum oyun, yayın açmak için vs. Belirttiğim modeli kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Başka modem önerilerine de açığım (önerdikleri modemi kullanıyorlarsa önersinler lütfen)

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Yayın açacaksan kablo şart bence.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Arkadaşlar merhaba modem almak istiyorum oyun, yayın açmak için vs. Belirttiğim modeli kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Başka modem önerilerine de açığım (önerdikleri modemi kullanıyorlarsa önersinler lütfen)
Yayın açmak oyun için modemin önemi yoktur modem sadece wifi konusunda önemli diye biliyorum wifi ile değil ethernet ile kullanırsanız bir problem kalmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayın açmak oyun için modemin önemi yoktur modem sadece wifi konusunda önemli diye biliyorum wifi ile değil ethernet ile kullanırsanız bir problem kalmaz
Yayın önemli değil İnternet hızım çok düşük evde bağlanan kişi çok o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ethernet kablosundan bahsediyorum.
O bulunur ya yayın şart değil İnternet hızım artsın istiyorum bilgisayarda

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Yayın önemli değil İnternet hızım çok düşük evde bağlanan kişi çok o yüzden
wifi ile bağlanınca kalitesiz bir modemde büyük ihtimalle sorun yaşayabilirsin fakat eviniz kalabalıksa ve hızınız düşükse yayın işine bulaşmanız pek mantıklı değil uploadın eğer 5 değilse zaten yayın açmana gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
wifi ile bağlanınca kalitesiz bir modemde büyük ihtimalle sorun yaşayabilirsin fakat eviniz kalabalıksa ve hızınız düşükse yayın işine bulaşmanız pek mantıklı değil uploadın eğer 5 değilse zaten yayın açmana gerek yok
Anladım teşekkürler bilgisayarı normal internete bağlarım çok sıkıntı olursa o zaman alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,739
Üyeler
163,542
Son üye
NathilaS
Top Bottom