Neler Yeni

Asus dual 4060 Evo oc kullanan varmı?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam Evo ne anlama geliyor bir düz halı birde Evo hali var ben Evo olanı aldım farkı nedir tasarım olarak Evo daha mat ve beyaz çizgileri yok. Daha iyi soğutmayamı sahip?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Evo ne anlama geliyor bir düz halı birde Evo hali var ben Evo olanı aldım farkı nedir tasarım olarak Evo daha mat ve beyaz çizgileri yok. Daha iyi soğutmayamı sahip?
genelde evo gibi makyaj kartlarda soğutma biraz iyileşir tasarımda da ufak tefek değişimler olur çok göze batmaz nasıl araçlarda aynı kasaya makyaj işlemi uygulanır bunuda öyle düşün
özünde gene asus dual modeli

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Arda Teksin
boyutlar aynıysa sadece tasarım farkı vardır tamamen aynı kartlar çünkü.
Evet techpowerup üzerinde düz dual 4060 çıkmakta boyut olarakta epeyden baktığım zaman ise ikisinde boyutu aynı göstermekte asusun sitesinden baktığım zaman ise düz dual 4060a göre oc için dahada geliştirilmiş olduğunu farkettim bu satarken vesayre sorun yaparmı sizce?

genelde evo gibi makyaj kartlarda soğutma biraz iyileşir tasarımda da ufak tefek değişimler olur çok göze batmaz
Peki satmak istediğim zaman sorun yaşatır mı.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Evet techpowerup üzerinde düz dual 4060 çıkmakta boyut olarakta epeyden baktığım zaman ise ikisinde boyutu aynı göstermekte asusun sitesinden baktığım zaman ise düz dual 4060a göre oc için dahada geliştirilmiş olduğunu farkettim bu satarken vesayre sorun yaparmı sizce?

Peki satmak istediğim zaman sorun yaşatır mı.
yaşatmaz güzel kart asus ama 4060 için o kadar para verilirmi dersen tartışılır.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Arda Teksin
yaşatmaz güzel kart asus ama 4060 için o kadar para verilirmi dersen tartışılır.
Hazır sistem aldım hocam onun içinde bu ekran kartı vardı düz ile farkını merak ettim o yüzden sordum düze göre daha iyi kısacası ozaman

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hazır sistem aldım hocam onun içinde bu ekran kartı vardı düz ile farkını merak ettim o yüzden sordum düze göre daha iyi kısacası ozaman
ufak tefek hemen daha iyi denmez 1-2 derece ya oynuyordur ya oynamıyordur

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Arda Teksin
Top Bottom