Neler Yeni

Asus dual 5700xt alınır mı

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Ensar Polat
Arkadaşlar sarı sitede 3500 e 5700xt buldum fakat önceden minning yapılmış fanları ve termal pedler değişmiş alınır mı?

(30 dakika 66 derece)

Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Yunus
fanlar garantide değişmiş
Kardo bırak değişsin da eskisi kalsa daha mı iyiydi? Senin elinde bozulup değişeceğine adamda değişmiş sen de yazmışsın termal macunu ve pedleri değişti diye fanları da değişmiş. Genel çiplerde şişme sıkıntısı yoksa alınır açarsın kartı alırken şişme var mı yok mu bakarsın devamında içine sinerse alırsın.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Ensar Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardo bırak değişsin da eskisi kalsa daha mı iyiydi? Senin elinde bozulup değişeceğine adamda değişmiş sen de yazmışsın termal macunu ve pedleri değişti diye fanları da değişmiş. Genel çiplerde şişme sıkıntısı yoksa alınır açarsın kartı alırken şişme var mı yok mu bakarsın devamında içine sinerse alırsın.

ilan bu

omer_34

80+ Silver
yani beraberinde getirebilecekleri sorunlarla uğraşırım derseniz fiyatı gayet iyi.

omer_34

80+ Silver
Ne türden sorunlar
hocam mining kartları çok yıpratılmış olabiliyor. doğal olarak arıza, ısınma problemi veya rx5000 serisinin yazılımsal sorunlarıyla biraz başınızı ağrıtabilir. ben rx5600 kullanıyorum birkaç kere wattman almak dışında bi problem yaşamadım mesela şanslıyım. biraz da şans işi ama fiyatı güzel geldi bana. mining bios olduğu için serin çalışmıyorsa bu fiyata almak mantıklı olabilir.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Ensar Polat
hocam mining kartları çok yıpratılmış olabiliyor. doğal olarak arıza, ısınma problemi veya rx5000 serisinin yazılımsal sorunlarıyla biraz başınızı ağrıtabilir. ben rx5600 kullanıyorum birkaç kere wattman almak dışında bi problem yaşamadım mesela şanslıyım. biraz da şans işi ama fiyatı güzel geldi bana. mining bios olduğu için serin çalışmıyorsa bu fiyata almak mantıklı olabilir.

satıcının bana gönderdiği video

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,326
İsim
Hacı
Alınır da 500 daha düşürmeye çalış.

Top Bottom