Kardo bırak değişsin da eskisi kalsa daha mı iyiydi? Senin elinde bozulup değişeceğine adamda değişmiş sen de yazmışsın termal macunu ve pedleri değişti diye fanları da değişmiş. Genel çiplerde şişme sıkıntısı yoksa alınır açarsın kartı alırken şişme var mı yok mu bakarsın devamında içine sinerse alırsın.fanlar garantide değişmiş
Mining çıkması normal kontrollu atArkadaşlar sarı sitede 3500 e 5700xt buldum fakat önceden minning yapılmış fanları ve termal pedler değişmiş alınır mı?
(30 dakika 66 derece)
Kardo bırak değişsin da eskisi kalsa daha mı iyiydi? Senin elinde bozulup değişeceğine adamda değişmiş sen de yazmışsın termal macunu ve pedleri değişti diye fanları da değişmiş. Genel çiplerde şişme sıkıntısı yoksa alınır açarsın kartı alırken şişme var mı yok mu bakarsın devamında içine sinerse alırsın.
adam sahibinden hesabını 2024 şubat ayında açmış ve hiç referans alınabilecek sattığı ürüne dair yorum yok.
hocam mining kartları çok yıpratılmış olabiliyor. doğal olarak arıza, ısınma problemi veya rx5000 serisinin yazılımsal sorunlarıyla biraz başınızı ağrıtabilir. ben rx5600 kullanıyorum birkaç kere wattman almak dışında bi problem yaşamadım mesela şanslıyım. biraz da şans işi ama fiyatı güzel geldi bana. mining bios olduğu için serin çalışmıyorsa bu fiyata almak mantıklı olabilir.Ne türden sorunlar
hocam mining kartları çok yıpratılmış olabiliyor. doğal olarak arıza, ısınma problemi veya rx5000 serisinin yazılımsal sorunlarıyla biraz başınızı ağrıtabilir. ben rx5600 kullanıyorum birkaç kere wattman almak dışında bi problem yaşamadım mesela şanslıyım. biraz da şans işi ama fiyatı güzel geldi bana. mining bios olduğu için serin çalışmıyorsa bu fiyata almak mantıklı olabilir.