Neler Yeni

Yardım Asus dual rx 5600 xt evo alınır mı?

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enis Solak
Bütçe
8500
Sistem bu: https://www.gaming.gen.tr/urun/2200...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ ( Evet psu kötü biliyorum, değiştiricem! )

Arkadaşlar başka forumlara baktığımda başlıktaki ekran kartının sorunlu olduğunu ve bizi zamanla can sıkıcı durumlara sokucağını yazmışlar, ne kadar doğru? Bu kartı kullananlarınız varsa max kaç dereceleri gördünüz ve driverlar ile ilgili sorunlar yaşadınız mı?

NOT: Bütçem yukarda yazıyor bu bütçede rtx + r5 3600 lü (hazır) sistem tavsiyeleriniz varsa açığım.

Zarathos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Can
Sistem bu: https://www.gaming.gen.tr/urun/2200...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ ( Evet psu kötü biliyorum, değiştiricem! )

Arkadaşlar başka forumlara baktığımda başlıktaki ekran kartının sorunlu olduğunu ve bizi zamanla can sıkıcı durumlara sokucağını yazmışlar, ne kadar doğru? Bu kartı kullananlarınız varsa max kaç dereceleri gördünüz ve driverlar ile ilgili sorunlar yaşadınız mı?

NOT: Bütçem yukarda yazıyor bu bütçede rtx + r5 3600 lü (hazır) sistem tavsiyeleriniz varsa açığım.
Kart gayet iyi soğutmasıda testlere baktım 64-67 arası bende 8 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım sorun yaşayanlara gelecek olursak bundan öncede sorunlu denilen amd kartlarını yıllarca kullandım yine hiç sorun yaşamadım herşeyi doğru yaparsanız sizinde yaşayacağınızı sanmıyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Dark Lord
Bende mevcut bu sistem. 2 ay öncesine kadar almştım. Memnunum. Oyunlardaki fps değerleri güzel. Psu için neden kötü dediğinizi anlatırsanız memnun olurum. Ben herhangi bir problem yaşamadım. Şahsen sıkıntılı ise değişime gidebilirim.

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Model olarak bir şey diyemem çünkü kullanmadım ama 5600XT denilen kart 2060ı geçiyor. Ben 5700XT Kullanıyorum ve memnunum. Diğer 5600XT Kullanıcıları size daha iyi bilgi verebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,628
Üyeler
167,532
Son üye
Jettmain
Top Bottom