Takıntı oldu ya bu kart. Niye böyle oldu anlamadım. O kadar para vermenin acısı olsa gerek.ya dert etme fan ayarı yaparsan gram ısınmaz %30-35 fan kullanıyor max %40-45 yapsan kendin 65 dereceyi geçmez hiçbir şekilde bu arada şu anda fh4 oynuyorum max 60 derece gördüm
merak etme allahın izniyle bişey olmaz bende kafayı yemek üzereydim wattman hatalarını gördükçe 5-6 gündür kullanıyorum çok şükür bi sorun yokTakıntı oldu ya bu kart. Niye böyle oldu anlamadım. O kadar para vermenin acısı olsa gerek.
Eyvallah kardeşim benim. İnşallah sıkıntısız kullanırsın. O kadar para veriyoruz sonuçta, istediğimiz gibi olmayınca heves meves kalmıyor. Umarım sıkıntısız çalışır tüm parçalarımız.merak etme allahın izniyle bişey olmaz bende kafayı yemek üzereydim wattman hatalarını gördükçe 5-6 gündür kullanıyorum çok şükür bi sorun yok
benim bi işlemci fazla ısınıyo gibime geldi 3.6ghz kullanıyorum cbp kapatıım cs gibi oyunlarda 20fps farketti diğer oyunlarda da 3-5fps felan monitör zaten 60hz önemli değil işlemci 3600 bu aradaEyvallah kardeşim benim. İnşallah sıkıntısız kullanırsın. O kadar para veriyoruz sonuçta, istediğimiz gibi olmayınca heves meves kalmıyor. Umarım sıkıntısız çalışır tüm parçalarımız.
Hocam oyunda GPU'da üstteki değerleri sırasıyla nasıl oluyor? Sıcaklık, ekran kartı kullanımı diye mi?
Eyvallah kardeşim. Sıcaklık değerlerine göre hareket ederim.benim bi işlemci fazla ısınıyo gibime geldi 3.6ghz kullanıyorum cbp kapatıım cs gibi oyunlarda 20fps farketti diğer oyunlarda da 3-5fps felan monitör zaten 60hz önemli değil işlemci 3600 bu arada
uv yapmak istersen yardımcı olurum
merak etme bu kadar olmaz bile bunlar en çok zorlayan testler.Hocam oyunda GPU'da üstteki değerleri sırasıyla nasıl oluyor? Sıcaklık, ekran kartı kullanımı diye mi?
evetDual EVO versiyonu dimi?
Anladım hocam da ben GPU nun yanındaki sağdaki 3 tane değer sırasıyla hangi anlama geliyor onu sormuştum.merak etme bu kadar olmaz bile bunlar en çok zorlayan testler.
sanırım anlık sıcaklık, ortalama sıcaklık ve kullanım olarak gösteriyor.Anladım hocam da ben GPU nun yanındaki sağdaki 3 tane değer sırasıyla hangi anlama geliyor onu sormuştum.
Peki hocam teşekkürler.sanırım anlık sıcaklık, ortalama sıcaklık ve kullanım olarak gösteriyor.
rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu.Peki hocam teşekkürler.