KURULU NASIL YAPMAM LAZIMVallak knk biraz gülünç elalem fazla ısınıyor diye konu açarneyse şaka bi yana başka programlarla ile bakın gpu tweak denetin asusun kendi programı
Pardon denetin yazmışım deneyin demek istemiştim gpu tweak aynımı değerlerKURULU NASIL YAPMAM LAZIM
93W yüke girmiş yanlış görmediysem. Bu kart 120W falan çekiyor yükte, tam yüke sokamamışsın.
OYUN İÇİ KATMANI KAPATTIM STANDART AYARLAR GÜNCELLEME KAPALI HERHANGİ BİR AYAR YAPMADIM SIKINTIDA YOK OYUNLARDA CALL OF DUTY MW3 ULTRADA 1080P AKICI93W yüke girmiş yanlış görmediysem. Bu kart 120W falan çekiyor yükte, tam yüke sokamamışsın.
Reis bence bi sorun yokya asus güzel bi soğutma yapmışsa bence okey dual serisi bu kadar iyi soğutuyorsa 6600 u tuf yada strix kartı düşünemiyorum bileMesaj otomatik birleştirildi:
OYUN İÇİ KATMANI KAPATTIM STANDART AYARLAR GÜNCELLEME KAPALI HERHANGİ BİR AYAR YAPMADIM SIKINTIDA YOK OYUNLARDA CALL OF DUTY MW3 ULTRADA 1080P AKICI
HAKLISIN RTX DENEYECEKTİM SATIŞA KOYDUM VAZGEÇECEM ARTIK HİÇ GEREK YOK KASTIĞI OYUN GÖRMEDİM World of Tanks 1080p Ultrada çatır çatır oynuyorumReis bence bi sorun yokya asus güzel bi soğutma yapmışsa bence okey dual serisi bu kadar iyi soğutuyorsa 6600 u tuf yada strix kartı düşünemiyorum bile
RX 6600'de Strix de aynı sayılır soğutma olarakReis bence bi sorun yokya asus güzel bi soğutma yapmışsa bence okey dual serisi bu kadar iyi soğutuyorsa 6600 u tuf yada strix kartı düşünemiyorum bile