Neler Yeni

ASUS DUAL RX 6600 EKRANDA SEYİRME GÖZ KIRPMA VE SES SORUNU

Libratv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Aksoy
Selam arkadaşlar asus dual rx 6600 ekran kartı olan sistemimde uzun kullanım sonrası yaklaşık 4-5 saat civarından sonra masaüstünde bile videoda gördüğünüz gibi seyirmeler göz kırpmaları yaşıyorum Win 11 Win 10 iki sürümdede denedim ekran kartı driver güncel 2 monitördede farklı kablolar ile denenmiştir freesync açıkkende kapalıykende bu şekilde bi durum yaşıyorum problem ne olabilir ? Extra olarak videonun sonunda turbo moddayken çıkan cızırtıları duyabilirsiniz bu cızırtılar , ekran kartında ne gibi sorunlar olabilir cevaplayabilirseniz sevinirim kartın 2 yıl garantisi var bu video ile birlikte garantiye göndersem bir sonuç alır mıyım

VİDEO :

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
mustafa bayrak
freesync kapat düzelıyor olmazsa eski bi driver yükle 23.9.1 yükle suan ben kullanıyorum rx 6600 stabil calısıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

freesync kapat düzelıyor olmazsa eski bi driver yükle 23.9.1 yükle suan ben kullanıyorum rx 6600 stabil calısıyo
garantilik bi durum degil driver ile alakalı dedigim gibi olmazsa freesync kapat düzelıyor

Libratv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

garantilik bi durum degil driver ile alakalı dedigim gibi olmazsa freesync kapat düzelıyor
Selam hocam freesync suan kapalı durumda 2 ekrandada kapalıykende yapıyor 23.10.1 kurulu şuanda bu ilk aldığımdan beri böyle :D 3-4 Aylık cihaz 75 hz monitördeyken monitördendir diyordum 144dede aynı sorunu yaşayınca sizlere danışayım dedim

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
mustafa bayrak
o ses sorununu bilmıyorum bende yapmadı garantilik olablır

Libratv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Aksoy

garantilik bi durum degil driver ile alakalı dedigim gibi olmazsa freesync kapat dü

o ses sorununu bilmıyorum bende yapmadı garantilik olablır
3 aydır böyle bu kart 144 hz monitöre yeni geçtiğim için yeni test edebiliyorum dediğim gibi freesync kapalıykende bu şekil titremeler yapıyor ses konusuda ilk günden beri var valla keyifini alamadım birtürlü topladık sistemi ama abuk subuk hatalar itopyaya bu video ile ilgili destekten iletişime geçsem bir sonuç alabilir miyim aacaba

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
mustafa bayrak
Selam hocam freesync suan kapalı durumda 2 ekrandada kapalıykende yapıyor 23.10.1 kurulu şuanda bu ilk aldığımdan beri böyle :D 3-4 Aylık cihaz 75 hz monitördeyken monitördendir diyordum 144dede aynı sorunu yaşayınca sizlere danış

3 aydır böyle bu kart 144 hz monitöre yeni geçtiğim için yeni test edebiliyorum dediğim gibi freesync kapalıykende bu şekil titremeler yapıyor ses konusuda ilk günden beri var valla keyifini alamadım birtürlü topladık sistemi ama abuk subuk hatalar itopyaya bu video ile ilgili destekten iletişime geçsem bir sonuç alabilir miyim aacaba
sonuc alırsın büyük ihtimal birebir degişim olabilir veya onu verırsın asus dual felan alırsın biraz üstüne para koyup

Keyfen

80+ Bronze
hocam super resolution vardı ayarlarda bunu açtığında çözünürlüğü örnek max 1920 ise 2560 veya daha fazlasına çıkartabiliyodun o ayarın açıkmıdır kapalımı

Libratv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Aksoy
hocam super resolution vardı ayarlarda bunu açtığında çözünürlüğü örnek max 1920 ise 2560 veya daha fazlasına çıkartabiliyodun o ayarın açıkmıdır kapalımı
Süper resolution her zaman kapalı bende onun yerine oyunlarda fsr kullanıyorum kart modeli asus dual rx 6600

Farklı Adrenalin Sürümlerinde de aynı sorun mevcutsa Kartta Donanımsla sorun olabilme ihtimali var.

Keyfen

80+ Bronze
Süper resolution her zaman kapalı bende onun yerine oyunlarda fsr kullanıyorum kart modeli asus dual rx 6600
bi açıp 2560x e getirebilirmisin ekranı, dediğin şeyi bende yşaıyordum en son güncelleme ile düzeldi

Libratv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Aksoy
Farklı Adrenalin Sürümlerinde de aynı sorun mevcutsa Kartta Donanımsla sorun olabilme ihtimali var.
geçen haftaki amd software yazılımında tarayıcıda donma sorunu vardı onu düzelttiklerini belirtmişler zaten ama bu göz kırpma sorunu ve video sonundaki kart tüm yükteyken gelen hışırtı cızırtı keyfimi kaçırıyor hocam ya itopyanın teknik serviside rezalet muhtemelen 10 dakika test yapıp sorun yok diyip geri gönderecekler bu yüzden videoyu çektim bi yararı olur sorunu daha net anlarlar diye ama bilemedim göndersem mi

bi açıp 2560x e getirebilirmisin ekranı, dediğin şeyi bende yşaıyordum en son güncelleme ile düzeldi
sadece etkinleştirebiliyorum 2560x'e neyi getiricem tam olarak bi ayar vs yok , düzelse keşke ama karttaki seste bi ayrı sinirimi bozuyor tam yükteyken 5-6 saniye bi cızırtı hışırtı geliyor

denedim ama bu seferde görüntüde hafif bulanıklık var monitör 1080p :D

Son düzenleme:

batuu123

80+ Bronze
hocam aynı ekran kartı aynı sorunu yaşıyordum nvidiaya geçtim sorun çözüldü başka çözüm yok galiba satıp 3060 falan al 2. elden temiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
Sanırım insanların, AMD'nin NVIDIA'dan daha fazla performans vermesine ve ucuz olmasına rağmen gene de NVIDIA almalarını anlıyorum artık. AMD çok sorunlu herhalde, yazılımsal ve donanımsal açıdan

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom