Neler Yeni

🔥İndirim ASUS DUAL RX 6700 XT 12 GB 7.994 TL

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Asus Radeon DUAL-RX6700XT-O12G 12GB Gddr6 192BIT 2622MHZ Oc 1xhdmı 3xdp Ekran KARTI(RX6700XT) yoksa Sapphire Radeon RX 6700 XT Nitro+ 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı? Bu hafta almak istiyorum ama karar veremiyorum sizce??
Bende bu iki model arasında kaldım fiyat farkına değer mi ? Veya nitro+ 8 k civarına düşer mi ?

SadeceSeyf

80+ Gold

forza11

80+ Bronze
ASUS DUAL serisi nitro dan çok da aşağı değil. Soğutma olarak da hiç üzmez. Hem de geri ödeme ile daha ucuz. Bence düşünmeye gerek yok

MERHUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet dudu
İlgilendiği Kategoriler
Film dizi ingilizce
Instagram
Ahmet.d.tr
Sipariş ettim ancak dikkat etmemişim fatura ismi ve adresi babamın kalmış Asus garanti para iadesi yapmaz şimdi fatura ismi farklı gönderilen adres ve kredi kartı benim adıma diye. Mecburen iptal edeceğim. Kargolamadan önce Hepsiburadayla iletişime geçtim ama degistiremiyorlarmis kaçırdık fırsatı

forza11

80+ Bronze
Sipariş ettim ancak dikkat etmemişim fatura ismi ve adresi babamın kalmış Asus garanti para iadesi yapmaz şimdi fatura ismi farklı gönderilen adres ve kredi kartı benim adıma diye. Mecburen iptal edeceğim. Kargolamadan önce Hepsiburadayla iletişime geçtim ama degistiremiyorlarmis kaçırdık fırsatı
Asus kredi kartını nerden görecek, başvuruyu babanın adına yap olsun bitsin

kdrsmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir Asmaz
Hepsiburada'dan Beta Plus satıcısından aldım. Hepsiburada mail atmış faturayı. Beta Plus'ın kendi faturası. Hepsi burada yazmıyor hiç bir yerinde. Asus'un promosyon sayfasında hepsiburada mı seçilecek yoksa gaming.gen.tr mi bilemedim. Hakkımız yanmasın sonra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Erdal
Hepsiburada'dan Beta Plus satıcısından aldım. Hepsiburada mail atmış faturayı. Beta Plus'ın kendi faturası. Hepsi burada yazmıyor hiç bir yerinde. Asus'un promosyon sayfasında hepsiburada mı seçilecek yoksa gaming.gen.tr mi bilemedim. Hakkımız yanmasın sonra.
Hepsiburada seçilir. Arşiv olarak hepsifatura adresine gidiyor efatura.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
AHMET AKKUŞ
Arkadaşlar iyi güzel hoş ben bu kartı aldım da bende 550W power supply ve ryzen 5 4650g işlemci var ,bunları değiştiricekmiyim şimdi nasıl olucak :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Arkadaşlar iyi güzel hoş ben bu kartı aldım da bende 550W power supply ve ryzen 5 4650g işlemci var ,bunları değiştiricekmiyim şimdi nasıl olucak :)
Mecbur değiştireceksin. Psu sıkıntı olur minimum 650w öneriliyor diye biliyorum bende nitro+ 6700 xt var 650w yazıyor. İşlemci de karttan maksimum verim almak için değiştirmen gerekir. Bende de 5600g işlemci var pcie 4.0 için onu değiştirmem gerek ayrıca artık apunun ekran kartına ihtiyacım kalmadı. Elimden çıkartayım diyordum geçen gün 5600g de süper indirime girdi şimdi bunu ikinci elde satması zor olacak. Sattıktan sonra üzerine bin lira daha koyabilirim yeni alacağım işlemci için oda zor gözüküyor. Bunu satıp 5600 yada 5600x almam gerek. İndirim bulamazsam zor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tufan Umur BOY
53 Dk Sonra sahip olacağım bir kart :D Hesap kesilmesini bekliyorum. 6600 xt alacağıma en güölü 6700 xt lerden birine sahip olmuş olacağım :D Kampanya devam ediyor değil mi ? arkadaşlar bilgisi olan yazabilir mi ?

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
ASUS DUAL serisi nitro dan çok da aşağı değil. Soğutma olarak da hiç üzmez. Hem de geri ödeme ile daha ucuz. Bence düşünmeye gerek yok
6700 XT ler içinde tam olarak nerededir ?

Top Bottom