Neler Yeni

🔥İndirim ASUS DUAL RX 6700 XT 12 GB 7.994 TL

forza11

80+ Bronze

Bunu deneyen oldu mu, satıcı sonuçta Betaplus ve listede gözüküyor fakat ekran kartını sisteme takıp kullanmak gerekiyormuş. Eğer oluyorsa hemen birilerini bulup ekran kartını kullanıcam
Olur neden olmasın. Satıcıdan kodu isteyin, amd sitesinden başvuru yapın. Bedava 3 oyun.
1659514070052.png

aulgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aziz Ülgen
Asus kampanyası halen devam ediyor mu. Kampanyalar sayfasında bitmiş gözüküyor, kafam karıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tufan Umur BOY
https://promotion.asus.com/tr/tr/summer-cashback-2022 kampanya linki burada arkadaşlar tarihi daha var. Bende hb den aldım vatanda ucuz diye iade ettim sonra vatanda stok kalmayınca mal gibi kaldım birde üstüne hb den taksitle aldığiım için de 6 taksitte geri ödeme alıyorum :) Hb çarptı beni. Şimdi indirim olur mu acaba 200-300 onu bekliyorum ödeme hb de 6 ay tasksit oluyor vatanda da enpara olduğu için 4 taksit ne yapacağım bende bilmiyorum.

Son düzenleme:

aulgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aziz Ülgen
Sorma alınır mı alınmaz mı diye düşünürken vatan stok bitti. ( Benim15 senelik sistem biraz fazla hele PCI Express 3.0 anakart için 😬)

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tufan Umur BOY
Sorma alınır mı alınmaz mı diye düşünürken vatan stok bitti. ( Benim15 senelik sistem biraz fazla hele PCI Express 3.0 anakart için 😬)
bendede r5 3600 var :) darboğaz oluyormuş çok izledim. :D
Ama şimdi alamazsam bir daha alamam :D. Hatta ekran kartı kasaya büyük bile geliyor sığmayacak :) ama inat ettim alacağım. Kasanın içinini dvd yerini keseceğim o tamam da dar boğaz da tamam ok.. Ama ekran kartını alacak limit :D Ah ulan nalan diye geziyorum ortada.

MATUVA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kubilay
Sadece 1 parça mı alınıyor bu yöntemle? Benim şuan ekran kartı monitör ve klavye ihtiyacım var cashbak ile bunları alabilmem mümkün mü?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,849
Üyeler
166,094
Son üye
TunaBally
Top Bottom