ASUS ekran kartı

Reaksiyon skoru
74
ASUS un rx 580 ekran kartını almayı düşünüyorum ancak 2 fanlısı ve 3 fanlısı var 3 fanlı olan biraz daha pahalı ama soğutma açısından fark olurmu bilemiyorum malum yaz aylarına girdik sizce hangisini almalıyım?

Asus un rx 580 ekran kartını almayı düşünüyorum ancak 2 fanlısı ve 3 fanlısı var 3 fanlı olan biraz daha pahalı ama soğutma açısından fark olurmu bilemiyorum malum yaz aylarına girdik sizce hangisini almalıyım?
2 fanlı olan model sanırsam Rx580 dual. Ve sıkıntılı bir model. 3 fanlı olan da Rog Strix Rx580. Fiyatı aşırı fazla o fiyata daha iyi ekran kartı alınabilir.

fiyat sıkıntı deilse tabikide 3 fanlı daha iyi olacaktır

2 fanlı olan model sanırsam Rx580 dual. Ve sıkıntılı bir model. 3 fanlı olan da Rog Strix Rx580. Fiyatı aşırı fazla o fiyata daha iyi ekran kartı alınabilir.
rx 580 dualın sıkntısı nedir ? ozaman neden f/p sistemlerde neden bu kullanılıyor?

Aşırı fiyat farkı var ise almanı tavsiye etmem, sadece bir markaya yönelme MSI, GALAX, XFX, GİGABYTE, SAPPHIRE gibi markaları da inceleyebilirsin.

Asus un rx 580 ekran kartını almayı düşünüyorum ancak 2 fanlısı ve 3 fanlısı var 3 fanlı olan biraz daha pahalı ama soğutma açısından fark olurmu bilemiyorum malum yaz aylarına girdik sizce hangisini almalıyım?

Sırf Asus'da takılı kalmayın. Piyasa MSI, XFX, SAPPHIRE, ASROCK gibi markalarda mevcut.

Geri