Asus Gaming Laptop

metehan24

80+
Reaksiyon skoru
10
Dostum bundan 2 sene önce Dell İnspiron 7567 Gaming Laptop Aldım ancak bi 2 sene daha götürceği konusunda endişelerim var eğer iş-okul vb, işlerde kullanmayacaksan masaüstü almanı tavsiye ederim. Kullandığım Laptop Özelliklerini bırakıyorum belki karar vermende yardımcı olur.

Ürün hakkında bilgisi olan kullanan var mı acaba? Cs go lol gibi oyunlarda kaç fps alırım
Lol cs de 200 civarı fps alırsın ama bu fiyata kasa toplarsan 400fps alırsın öyle söyleyim. Ekran kartı iyi ama fiyatını hiç mi hiç haketmiyor. Ayrıca laptoplar çok kısa ömürlü 2 3 yıl arası ömrü var ve bozulduğunda hangi parçanın bozulduğuna bağlı olarak birdaha yaptıramayabilirsin. Bu durumu bizzat yaşadım.

Dostum bundan 2 sene önce Dell İnspiron 7567 Gaming Laptop Aldım ancak bi 2 sene daha götürceği konusunda endişelerim var eğer iş-okul vb, işlerde kullanmayacaksan masaüstü almanı tavsiye ederim. Kullandığım Laptop Özelliklerini bırakıyorum belki karar vermende yardımcı olur.

Üniversite okuyorum sürekli git gel olucak o yüzden laptop aldım

Lol cs de 200 civarı fps alırsın ama bu fiyata kasa toplarsan 400fps alırsın öyle söyleyim. Ekran kartı iyi ama fiyatını hiç mi hiç haketmiyor. Ayrıca laptoplar çok kısa ömürlü 2 3 yıl arası ömrü var ve bozulduğunda hangi parçanın bozulduğuna bağlı olarak birdaha yaptıramayabilirsin. Bu durumu bizzat yaşadım.
Üniversite okuyorum. Yurtta kalıyorum o yüzden laptop almam gerekiyordu

Yapacak bir şey yok. İstediğin oyunu oynarsın bununla, tek eksisi kısa ömür ve fiyat. Onun dışında gayet iyi bir laptop.
Kısa ömürden kastın ne kadar ki. Ben eski laptobumu 6-7 sene kullandım ssd si bile yok ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,672
Üyeler
186,772
Son üye
Ygit_szr33
Geri