Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus GeForce DUAL-RTX3050 8GB Ekran Kartı Hepsiburada (16.500 ₺)

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
3 tane farklı mağazadan ilan vardı dual satışı olan tek firmalar bunlar. Ne bu agresiflik stokçuluk yapıyorlar bariz. Olayı anlayamamışsın sen pek. Koskoca firmaların satışa sunmayıp saçma sapan firmaların elinde stok olması ve bu fiyattan pişkince koymaları dert zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa birisi 1050ye 8k yazınca kimse atmaz buraya
Bomboş random fiyatlar olduğu aşırı bariz değil mi? 16.5K ya 3070Ti alınıyor nerdeyse. Kim onlara o fiyatları verir.
12.5K ya 3060Ti satılıyor. Bomboş fiyatlar olduğu belli. Stoklar geldiğinde oturacak zaten. Random koymuşlar fiyatları.
Siz inanıyor musunuz adamlar onu satmak için yazmış oraya.

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
forumun yetkilisi değilsin bu 1. yetkilide gelmiş yorum atmış gitmiş konuyu kitleyecek bi,şey olsa yapardı zaten. madem böyle şeyleri sevmiyorsunuz doğruların konuşulmasından bahsediyorum sevmiyorsan bakmadan geçersin başka konulara bu kadar agresfilik yapılmasını doğru bulmuyorum şahsen. insanlar konuşuyor tek şikayet eden sensin. gerek yok bu tarz hareketlere

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bomboş random fiyatlar olduğu aşırı bariz değil mi? 16.5K ya 3070Ti alınıyor nerdeyse. Kim onlara o fiyatları verir.
12.5K ya 3060Ti satılıyor. Bomboş fiyatlar olduğu belli. Stoklar geldiğinde oturacak zaten. Random koymuşlar fiyatları.
Siz inanıyor musunuz adamlar onu satmak için yazmış oraya.
Fiyatların boş olduğuna hepimiz hemfikiriz zaten.
3070te alırsın 3060lı sistemde alırsın buna da hemfikiriz.
Olay magicteknoloji denilen bi yerin Asus Dual stoğu girip Nvidia yetkili satıcısı olan firmaların deyimine göre daha ellerine ürün gelmemiş olması.
Bu firmalara nasıl geliyor da stoğa koyabiliyorlar ? Diğerleri neden koymuyor? Ortada genel bi fırsatçılık söz konusu sitemimiz buna.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Fiyatların boş olduğuna hepimiz hemfikiriz zaten.
3070te alırsın 3060lı sistemde alırsın buna da hemfikiriz.
Olay magicteknoloji denilen bi yerin Asus Dual stoğu girip Nvidia yetkili satıcısı olan firmaların deyimine göre daha ellerine ürün gelmemiş olması.
Bu firmalara nasıl geliyor da stoğa koyabiliyorlar ? Diğerleri neden koymuyor? Ortada genel bi fırsatçılık söz konusu sitemimiz buna.
Yahu neyin fırsatçılığı. 5 kat gücündeki kart aynı fiyata satılıyorken bu adamlar bu kartı bu fiyattan mı satacak? 12.5K bandına daha ucuza 3060Ti varken kim gidipte bu kartı 4 gözle bu fiyattan bekliyorda bu adam fırsatçılık yapsın.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Yahu neyin fırsatçılığı. 5 kat gücündeki kart aynı fiyata satılıyorken bu adamlar bu kartı bu fiyattan mı satacak? 12.5K bandına daha ucuza 3060Ti varken kim gidipte bu kartı 4 gözle bu fiyattan bekliyorda bu adam fırsatçılık yapsın.
Yazdığımı iyi oku genel bi fırsatçılık demişim sadece Hepsiburada satıcısından bahsetmiyorum. Ellerindeki stokları sürmeyip depoda bekleten kaç firma var. Bu fırsatçılık değil midir? Değilse değil diyin daha yorum yapmıyacağım.

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
neye bu kadar gocundun çok merak ediyorum :D ilginç bi savunma mekanizman var sanki o adamlar haklı ama siz bunları paylaşınca haksızmışız gibi yazıyor bide :D

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Yazdığımı iyi oku genel bi fırsatçılık demişim sadece Hepsiburada satıcısından bahsetmiyorum. Ellerindeki stokları sürmeyip depoda bekleten kaç firma var. Bu fırsatçılık değil midir? Değilse değil diyin daha yorum yapmıyacağım.
Değildir. 16K dan o kartı 5 ay satışta tutsunlar kimse yüzüne dahi bakmaz. Piyasa 10K ya 3060 larla 12K ya 3060Ti lar ile dolu. Satamayacağı karttan fırsatçılık mı olur.

Fırsatçılık dediğin 3060 ele alalım. 5 ay boyunca 10K dan satılmıştır. 5 ay sonucunda stok sorunu üretim sorunu yaşanır. Bir firma zamanında 2.000 adet almıştır deposuna. 14 ten satışa koyar buna fırsatçılık dersin.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Değildir. 16K dan o kartı 5 ay satışta tutsunlar kimse yüzüne dahi bakmaz. Piyasa 10K ya 3060 larla 12K ya 3060Ti lar ile dolu. Satamayacağı karttan fırsatçılık mı olur.

Fırsatçılık dediğin 3060 ele alalım. 5 ay boyunca 10K dan satılmıştır. 5 ay sonucunda stok sorunu üretim sorunu yaşanır. Bir firma zamanında 2.000 adet almıştır deposuna. 14 ten satışa koyar buna fırsatçılık dersin.
Hocam cevap yazmıcam demiştim de yazasım geldi. Hala dediğimi anlamamakta ısrarcısınız. Ben bu firmalara fırsatçı demiyorum. Büyük firmaların elimizde stok yok diyip ellerinden ürün çıkarmaya çalışmasına diyorum. Ayrıca bu küçük firmaların elinde bu kartların olup sitelere yüklemesine sitem ediyorum. Max 7klık kartı 16kya koymak fırsatçılık değildir zaten buna hiç şüphe yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,421
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac