- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Yapman gereken eleştiri "rx 6600 veya RTX 3050 varken 1660ti tercih meselesi olmamalı"Evet alabiliyorum hocam
Saçma triplere girip konuyu dağıtıyorsunuz.
Yapman gereken eleştiri "rx 6600 veya RTX 3050 varken 1660ti tercih meselesi olmamalı"Evet alabiliyorum hocam
İndirim olmayıp senin gelip konu açman@Kiritoo @Mert Özkaya
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Komik olan ne?
SS atarmisin. Bende alamıyorum forumda kimse alamıyorken nasıl alıyorsunuz merak ettim.
Forumda sizde sanırım dahil kimse alamıyorken arkadaş nasıl alıyor merak ettim SS atsa bizde görsek.Yapman gereken eleştiri "rx 6600 veya RTX 3050 varken 1660ti tercih meselesi olmamalı"
Saçma triplere girip konuyu dağıtıyorsunuz.
@Mert Özkaya ilgilenirmisin arkadaşla. Rica etsemİndirim olmayıp senin gelip konu açman
Hocam nvidia isteyen alır diyorsunuz ama arada %25 den fazla fark var.Anlam veremiyorum cidden böyle olacağını biliyordum bundan sebeb konuyu sıcak fırsat olarak değil normal konu olarak açtım arasında fark var amma bu gibi kişiler insanı deli ediyor yaşı kaç bilmiyorum ama olgun olmadığı kesin.
Belki mining için alacaklar?Hocam nvidia isteyen alır diyorsunuz ama arada %25 den fazla fark var.
Forumdaki herkes iyilik yapmak peşinde fakat atladiklari şey tamda bu örnek ve buna benzer örnekler.Belki mining için alacaklar?
Forumda sizde sanırım dahil kimse alamıyorken arkadaş nasıl alıyor merak ettim SS atsa bizde görsek.
Alıntıyı görüntüle
@Mert Özkaya ilgilenirmisin arkadaşla. Rica etsem
Kazık sevende varTercih meselesi nvida seven vardır? Geniş düşünelim.
Mining yapacaklarsa msi ventus gtx 1660 super öneririm 5400 sattılar geçen sepetist sitesindeBelki mining için alacaklar?
O geçen hafta idi? Kendin diyorsun? Biz şuan hangi gündeyiz veya haftada?Alıntıyı görüntüle
İncehesap gaming gecesi geçen haftaya ait anakart + gtx 1660 super 7k 3 hafta falan öncede asus dual 6 k idi genede sen bilirsin dostum
1mh fark var ve 6600 daha az w çekiyorBelki mining için alacaklar?
tamam hocam muhteşem indirimO geçen hafta idi? Kendin diyorsun? Biz şuan hangi gündeyiz veya haftada?
Güzel kardeşim seninle laf dalaşına girmeyeceğim fakat birleri sana emoji veya yorumunu destekler bişe yazınca sanırım modlara giriyorsun devam ettamam hocam muhteşem indirim