Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus Gtx 1070 turbo için soğutucu blok

Frkan26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan
Merhaba arkadaşlar. Elimde ASUS GTX 1070 Turbo model ekran kartı var malum çok ısınıyor tasarımından dolayı. Bu ürüne soğutucu blok arıyorum yardımcı olabilecek var mı?
https://www.hepsiburada.com/xigmatek-vd964-battle-axe-ekran-karti-fani-p-BDUCZLKPC-1419 bu ürünü buldum nette işe yarar mı?
Bir de Intel uyumlu kule tipi soğutucu baktım Snowman marka iyi midir acaba ona da fiyat performans önerisi alabilirim.Teşekkürler.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,389
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Attığın linkteki şey hiçbir işe yaramaz. Kendi kartının pcb'sine uyumlu soğutucu blok bulman lazım ki bu da zor onun yerine kartı temizle, fanını yağla, iyi bir macun sür, belki thermal pad'de alabilirsin. Böyle yaparsan daha iyi olur.

Frkan26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığın linkteki şey hiçbir işe yaramaz. Kendi kartının pcb'sine uyumlu soğutucu blok bulman lazım ki bu da zor onun yerine kartı temizle, fanını yağla, iyi bir macun sür, belki thermal pad'de alabilirsin. Böyle yaparsan daha iyi olur.
Bu dediklerini yaptım zaten hocam yinede ful yükte çok ısınıyor o yüzden böyle bir konu açma gereği duydum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arctic accelero twin turbo 3 diye bir ürün varmış fakat oda yok sağda solda bulamadım

Son düzenleme:

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
O kartın ısınması normal knka. performans kaybın yoksa problem değil. kasan mesh değilse onu bi düşün

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
turbo model zaten ısınan bir model tek fanlı bir model kullanıyorsun

Frkan26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan
O kartın ısınması normal knka. performans kaybın yoksa problem değil. kasan mesh değilse onu bi düşün
P600s kasam var onda bir sorun yok. Uyumlu bir blok bulabilsem

turbo model zaten ısınan bir model tek fanlı bir model kullanıyorsun
Blok bulabilsem sorun çözülür de blok yok yada arızalı bir 1070 bulup bloğunu alıcam artık

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,389
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bu dediklerini yaptım zaten hocam yinede ful yükte çok ısınıyor o yüzden böyle bir konu açma gereği duydum.

Arctic accelero twin turbo 3 diye bir ürün varmış fakat oda yok sağda solda bulamadım
Yurtdışından bulabilirsin ona uygun parça ama maaliyetli olur değmez. Kaç derece oluyor sıcaklıklar?

P600s kasam var onda bir sorun yok. Uyumlu bir blok bulabilsem

Blok bulabilsem sorun çözülür de blok yok yada arızalı bir 1070 bulup bloğunu alıcam artık
Her kartın tasarımı farklı vida yerleri farklı arızalı 1070 bulsan bile %90 uyumsuz olur, kendin esnaf işi bişeyler yaparak klipsle vs anca öyle yapabilirsin.

Frkan26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan
Oda sağlıklı olmaz ya teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri