Neler Yeni

🔥İndirim Asus i3 12.Nesil Laptop 9.760₺🔥😱

java

80+ Bronze
bu adamın videosunu bile izlemem boş yapıyor casper dahamı iyi asusdan 10k lık laptop bu 30k lık performans bekleyemezsin ama 15k lık performansı sana sunar bu özelliklerle.
Videoyu izlemeden konuşman yanlış. Adam performanstan bahsetmiyor zaten. Laptop kapanmıyor ulan kapanmıyor en basit işi hatalı yapan bir cihaz.

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
Asus laptop pişmanlıktır

Tam bu videoyu atacaktım sen atmışsın😂 Asus'a karşı bi ön yargım yok, hatta gaming laptopları hoşuma da gidiyor, tercih de ederim ama bu ultrabook fetişine ben de çok kıl oluyorum. Bu tarz bilgisayarlar bir süre sonra sorun çıkarmak zorunda çünkü ısınıyorlar, incecik yapıyorlar, küçücük fan hava zor giriyor zor çıkıyor, internette geziyorsun fan bas bas bağırıyor, bende de Dell İnspiron 5501 modeli var 10.nesil intel, yani internette gezinirken 80-90 derece olur mu laptop 😂 termal bakımlarını yaptım, cinsleri böyle. Laptop alıyorsan ne iş yaparsan yap bence gaming alınmalı, taşınabilirlikten şikayet edenlere de diyeceğim şu: laptop telefon ya da tablet değil, belirli zamanlarda taşırsın ama taşırsın yani kasa değil sonuçta sen de parmak çocuk değilsin :)

bado6100

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet Oz
yaklaştın, 48 :)

Senin doğduğun yıl ben üniversitede internet kullanmaya başladım :)

Şaka bir yana konumuz bu değil. Tabii ki Asus'un bütün laptopları kötü demek haksızlık olur. Ben biraz espri yaptım orada.

Top Bottom