Neler Yeni

asus laptop hangi windows gider

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
Tamam baya eski model sorayim dedim ya birde bu modelin ramlerini yukseltebiliyormuyuz? Lol veya csgo yu düşükte oynatsin yeter
Bu ram uyum sağlayacaktır.

Eğer işlemci lehimli değilse işlemcilerden de bu listedeki sonunda sadece "M" ibaresi olanlardan yükseltebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hâlâ aynı ustam işin yoksa bana bi yardımcı olur musun instagramdan vs
Sosyal medya kullanmıyorum. Bilgisayarı tamamen kapat bataryayı çıkar. Güç tuşuna 5 saniye aralıklarla birer kez 5 kez bas. Sonra 5 saniye aralıklarla 10 saniye 3 kez basılı tut. Bataryayı takmadan sadece prize takıp çalıştır dene.

Ellsy

80+ Bronze

Eğer işlemci lehimli değilse işlemcilerden de bu listedeki sonunda sadece "M" ibaresi olanlardan yükseltebilirsin.
Aldıktan sonra ısınma sorununu nasıl çözerim ve mobil ekran kartı takılabilir mi?

N11 deki gözükmüyor bende başka link atabilirmisiniz

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
Aldıktan sonra ısınma sorununu nasıl çözerim ve mobil ekran kartı takılabilir mi?

N11 uygulamasını indir görünür. Hem akşam saat 20.00'da tık hızında kuponlardan 100 üstü 25 TL kuponunu da kullanabilirsin. Ya da ilk kez kaydolacaksan sana 40 TL indirim kuponu verecektir onu kullan daha ucuza alırsın. Sepetine ekle dediğim senaryoyu uygula.

Ekran kartı takılamaz. Isınma sorununu termal macun değişimi ve fan bakımı yaparak çözersin. Ekstra vakumlu fan soğutucu alabilirsin ben aldım 5-10 derece arası fark ediyor. Aldığım ürün bu.

Diğer siteler pahalı. N11 daha ucuza geliyor.

Bu mağaza daha ucuz burdan al.

Ellsy

80+ Bronze
N11 uygulamasını indir görünür. Hem akşam saat 20.00'da tık hızında kuponlardan 100 üstü 25 TL kuponunu da kullanabilirsin. Ya da ilk kez kaydolacaksan sana 40 TL indirim kuponu verecektir onu kullan daha ucuza alırsın. Sepetine ekle dediğim senaryoyu uygula.

Ekran kartı takılamaz. Isınma sorununu termal macun değişimi ve fan bakımı yaparak çözersin. Ekstra vakumlu fan soğutucu alabilirsin ben aldım 5-10 derece arası fark ediyor. Aldığım ürün bu.

Max kaç gb destekliyor olmadı diğerinide sökelim 8 8 takiyim

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş

Ekstra ısınmayı azaltmak için windowstan maksimum işlemci kullanımı sınırını azaltırsın. Normalde %100'de durur. Bunu %90 falan yaparsan bilgisayar işlemciyi sonuna kadar kullanmaz ve ısınma daha az olur. Oyunlarda az bir performans değişimi olabilir. Ama rahat oynarsın ısınıp kapanma derdi olmaz bilgisayarın.

Max kaç gb destekliyor olmadı diğerinide sökelim 8 8 takiyim
4GB lehimli galiba. Yani tek slot var. O da 4GB destekliyor. Yani max 8 GB.

Ellsy

80+ Bronze

Cidden gitmiyor linke bakın
Screenshot_20230419-073631_Chrome.jpg

Ellsy

80+ Bronze

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş

Bahsettiğiniz soğutucu bu dimi
Coolcold K27 Tek Fanlı 171" Ayarlanabilir Vakumlu Sessiz Laptop Soğutucu 125,90 TL yerine 105,90 TL
Evet

Ellsy

80+ Bronze
1677235518496.png
1677235537384.png
1677235569378.png
20230224_184609.jpg

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tunahan Selçuk

Sosyal medya kullanmıyorum. Bilgisayarı tamamen kapat bataryayı çıkar. Güç tuşuna 5 saniye aralıklarla birer kez 5 kez bas. Sonra 5 saniye aralıklarla 10 saniye 3 kez basılı tut. Bataryayı takmadan sadece prize takıp çalıştır dene.
Hocam yaptım kurdum secure boot ve fast boot kısmını kapattım şimdi de laptop un driverleri çalışmıyor Windows 10 uyumlu diye :/

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
Hocam yaptım kurdum secure boot ve fast boot kısmını kapattım şimdi de laptop un driverleri çalışmıyor Windows 10 uyumlu diye :/
Windows update ile driverları bulmasını bekle biraz. Bulamazsa el ile internetten bulur yüklersin. Üretici sitesinde yazılım bölümü vardır ordan kendin bulup yükle yüklenmeyenleri.

Ellsy

80+ Bronze
Windows update ile driverları bulmasını bekle biraz. Bulamazsa el ile internetten bulur yüklersin. Üretici sitesinde yazılım bölümü vardır ordan kendin bulup yükle yüklenmeyenleri.
Ben ss leri attim hocam

Top Bottom