JackRyan
80+ Silver
1300 fark için iade etmek istemiyorum . Zaten kullandım. Olmaz . 3 ay ertelemeli avantajı ile hbden almıştım. Ekran ips değil. ışıklı klavye yok. Bu fiyata bu kadar. Benchmark puanı i7 7700kdan daha iyiBen de hp lisi var bu işlemci ile ets2, valo gibi oyunlari oynuyorum cidden çok iyi muhtemelen gece olmadan biter kampanya
Onun için daha iyi ekranlı bir tablet daha iyi olur gibiArkadaşlar film, youtube takılmalık bi leptop arıyorum normalde 4060'lı sistemim var ama uzandığım yerden oyalanmak için bu leptop iş görür mü sizce? Görüntü kalitesi, şarjı falan nasıl gider acaba
Görüntüsü o kadar iyi değil. Yani ofis için iş görür de , IPS olmaması biraz kötü. Tablet alın film için .Arkadaşlar film, youtube takılmalık bi leptop arıyorum normalde 4060'lı sistemim var ama uzandığım yerden oyalanmak için bu leptop iş görür mü sizce? Görüntü kalitesi, şarjı falan nasıl gider acaba
Hayırlı olsun hocam. Güzel cihaz .9000'e 6 taksit olarak aldım.
Tn panel bir pc dense tablet daha iyi olur sizin içinArkadaşlar film, youtube takılmalık bi leptop arıyorum normalde 4060'lı sistemim var ama uzandığım yerden oyalanmak için bu leptop iş görür mü sizce? Görüntü kalitesi, şarjı falan nasıl gider acaba
Tn panel olması almamak için bir sebepTek eksiği TN panel olması sanırım