Asus Laptop Pildeyken Fps Düşmesi

defaulthq

80+
Reaksiyon skoru
0
Asus rog laptop kullanıyorum. İ5 10300h işlemci ve 1650ti ekran kartı var. Son günlerde pildeyken oyunlarda aşırı fps düşmesi yaşıyorum oynanmayacak seviyeye geliyor. Ancak şarja takınca hiçbir problem yok. Daha önce de pildeyken bir miktar performans düşerdi ancak şuan oynanmayacak seviyelerde fps düşmeleri yaşıyorum. Güç tasarrufu modu vs tarzı şeyleri baya kurcaladım ancak bir sonuca ulaşmadım.

Asus rog laptop kullanıyorum. İ5 10300h işlemci ve 1650ti ekran kartı var. Son günlerde pildeyken oyunlarda aşırı fps düşmesi yaşıyorum oynanmayacak seviyeye geliyor. Ancak şarja takınca hiçbir problem yok. Daha önce de pildeyken bir miktar performans düşerdi ancak şuan oynanmayacak seviyelerde fps düşmeleri yaşıyorum. Güç tasarrufu modu vs tarzı şeyleri baya kurcaladım ancak bir sonuca ulaşmadım.
hocam pil ayarlarından pilde bilgisaraı kısıtla açık olabilir ona bakmanızı öneririm performansa alınca sorununuz düzelecektir büyük ihtimal ( öyle olması normal )

hocam zaten laptoplarda şarjda oynamak daha verimli oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal, garip bir durum yok yani.
aynen bende bir an şarjda sandım :) yanlış okumuşum

hocam pil ayarlarından pilde bilgisaraı kısıtla açık olabilir ona bakmanızı öneririm performansa alınca sorununuz düzelecektir büyük ihtimal ( öyle olması normal )

Normal, garip bir durum yok yani.
Hocam performans düşmesi normal onu kabul ediyorum zaten eskidende öyleydi ama şuanki olay çok farklı 10 yıllık asusdan daha beter oluyor. Örneğin ets 2 de direksiyonu çeviriyorum diyelim o bile kasarak dönüyor.

Cihazın pildeyken tam olarak performans gösterememesi, veya zamanla FPS droplarının oluşması gayet normal. Dizüstü bilgisayarlar tam gücünü şarjda iken verir.

Geri