Neler Yeni

Asus Laptopum Bence Gerektiği FPS i vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kayra Yağız Bektaş
asus rog strix g15 g513ıc-hn029t modelli laptopum valorant da 120 fps veriyo arkadaşımın laptopu daha düşük model olmasına rağmen 150-200 fps alıyor sebebi ne olabilir

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
amd işlemcili olan modelmiydi bu ? valorant gpuya ihtiyaç duysada kemik gücü cpu'dan alır

ConquerorXIV

80+ Gold
asus rog strix g15 g513ıc-hn029t modelli laptopum valorant da 120 fps veriyo arkadaşımın laptopu daha düşük model olmasına rağmen 150-200 fps alıyor sebebi ne olabilir
onun işlemcisi daha iyidir. r7 4800h performansı o kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kayra Yağız Bektaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amd işlemcili olan modelmiydi bu ? valorant gpuya ihtiyaç duysada kemik gücü cpu'dan alır
amd rayzen 7 4800H
Mesaj otomatik birleştirildi:

onun işlemcisi daha iyidir. r7 4800h performansı o kadar
intel i5 7500

driverler,bios güncel mi? ekran kartınız kaç w göremedim
her şey güncel ve normalded 95 w ama laptopta 80 w olarak gösteriyo

ConquerorXIV

80+ Gold
amd Ryzen 7 4800H

intel i5 7500

her şey güncel ve normalded 95 w ama laptopta 80 w olarak gösteriyo

cihazını değiştirmeni tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Kanka sorun tek kanal 16 gb ram olması bilgisayarda. Ben de Rog Strix g15 kullanıyorum. İlk aldığımda rezaletti fps. Bi 16 gb daha ram alıp taktım bazı oyunlarda %50 derecede fps artışı yaşadım. Her oyuna %50 etki etmese de ciddi bir artış sağlıyor. Normalde tek kanal ram masaüstünde çok fark yapmaz ama mux switch özelliği olmayan laptoplarda ciddi fark ediyor. Ve rog strix g15 modelinde de mux switch özelliği yok. Aynı frekansta bir 16 gb daha ram alırsan sorunun çözülecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kayra Yağız Bektaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cihazını değiştirmeni tavsiye ederim
knk bu masaüstü zaten laptopla masaüstü arasında çok fazla fark var ben laptoptn bahsediyorum benim işlemcim de ekran kartım da arkadaşımdan daya iyi

Kanka sorun tek kanal 16 gb ram olması bilgisayarda. Ben de Rog Strix g15 kullanıyorum. İlk aldığımda rezaletti fps. Bi 16 gb daha ram alıp taktım bazı oyunlarda %50 derecede fps artışı yaşadım. Her oyuna %50 etki etmese de ciddi bir artış sağlıyor. Normalde tek kanal ram masaüstünde çok fark yapmaz ama mux switch özelliği olmayan laptoplarda ciddi fark ediyor. Ve rog strix g15 modelinde de mux switch özelliği yok. Aynı frekansta bir 16 gb daha ram alırsan sorunun çözülecektir
biliyorum bunu denerim ama laptopun garantisi boşun gitmesin diye açmıyorum içini yoksa bir tane daha ssd taktırıcam

ConquerorXIV

80+ Gold
knk bu masaüstü zaten laptopla masaüstü arasında çok fazla fark var ben laptoptn bahsediyorum benim işlemcim de ekran kartım da arkadaşımdan daya iyi

biliyorum bunu denerim ama laptopun garantisi boşun gitmesin diye açmıyorum içini yoksa bir tane daha ssd taktırıcam
valorant da değil işte

Can...

80+ Platinum
düşük bence bende i59300h lı acer nitro 5 var 180 200+fps alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz

Garantiden çıkartmıyor ram takviyesi. Asus müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum sen de arayabilirsin. Yalnız ben ssd den bahsetmiyorum ram takman lazım. Aynı sorunu yaşadım çok fazla araştırdım ve 16gb ram ekleyerek sorunu çözdüm. Yalnız kendin takacaksan kasayı açarken rgb şerit led bağlantılarını koparmamaya dikkat et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,655
Üyeler
165,560
Son üye
shin57
Top Bottom