Neler Yeni

Asus lc 3080 ti alınır mı

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Peki bu lc için. Ne düşünüyorsunuz çoğu yerde 3090 dan daha iyi oyun performansı olduğu söyleniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide rog mu suprim mi yoksa gaming z trio mu 12gb için
ekran kartı sıvı soğutması kasanda 2 fanlık yer kaplıyor kasanda yer varsa lc 3080ti en iyisi. suprim x 12gb'da olabilir. bide evgayada bakmanı öneririm nvidianın en kaliteli ekran kartlarını evga üretiyor ama ftw3 modeli biraz pahalı yakın fiyata bulabiliyorsan değerlendir

hyzex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuz Atay
hangisinin garantisi servis yorumları olumluysa onu seçerdim ikisi de iyi tepe model
Peki evga için ne diyorsunuz yani. Burada yazdıklarımdan ti modeli olanı saymazsak
Evga 3080 12gb mi Asus mu suprim x mi

ekran kartı sıvı soğutması kasanda 2 fanlık yer kaplıyor kasanda yer varsa lc 3080ti en iyisi. suprim x 12gb'da olabilir. bide evgayada bakmanı öneririm nvidianın en kaliteli ekran kartlarını evga üretiyor ama ftw3 modeli biraz pahalı yakın fiyata bulabiliyorsan değerlendir
Evga suprim ve Rogla aynı fiyatta 3080 ti lc ise üçündende pahalı

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz
Peki evga için ne diyorsunuz yani. Burada yazdıklarımdan ti modeli olanı saymazsak
Evga da iyi model kalın bir soğutmaya sahip de karşılaştırmaları rog suprim x benim gönlüm asus dan yana olurdu. Servisinden memnun kaldığım için daha 2 hafta önce CW sebebiyle değişim kararı aldım hiç uzatmadılar 3 günlük süreçte :) o yüzden ileriye dönük servis boyutunu düşünmekde fayda var Evga Msi sağlam markalar lakin hic geçmişim olmadı. Gaming x trio modeli aşırı sessizdi rog modeline göre suprimx daha efsane dir diye düşünüyorum.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Evga suprim ve Rogla aynı fiyatta 3080 ti lc ise üçündende pahalı
Evganın hangi modeli olduğuna bağlı. ftw3 olanı mı diyorsun. üçüde çok kaliteli kart estetik amaçlı suprim x tercih ederdim soğutma olarak rog önde diye biliyorum

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz
Evganın hangi modeli olduğuna bağlı. ftw3 olanı mı diyorsun. üçüde çok kaliteli kart estetik amaçlı suprim x tercih ederdim soğutma olarak rog önde diye biliyorum
Bunlarla kıyasladığına göre ftw3 dür. Gaming x trio rog dan daha serin bu arada suprimx daha iyi olabilir ses sıcaklık yönünden. Kendi kullanımıma göre değerlendiriyorum tabi.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Bunlarla kıyasladığına göre ftw3 dür. Gaming x trio rog dan daha serin bu arada suprimx daha iyi olabilir ses sıcaklık yönünden. Kendi kullanımıma göre değerlendiriyorum tabi.
Suprim x, gaming z'den daha iyi. Soğutma olarak evga bu iki kartın birkaç derece gerisinde kalıyor ama sac kalınlığı ve malzeme kalitesiyle ömürlük kartları var evganın. ben olsam görünüşe önem verip suprim x alırdım zaten üç kartta birbirinden kaliteli üçüde pişman etmez bari en iyi görüneni alsın

hyzex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuz Atay
Suprim x, gaming z'den daha iyi. Soğutma olarak evga bu iki kartın birkaç derece gerisinde kalıyor ama sac kalınlığı ve malzeme kalitesiyle ömürlük kartları var evganın. ben olsam görünüşe önem verip suprim x alırdım zaten üç kartta birbirinden kaliteli üçüde pişman etmez bari en iyi görüneni alsın

Hocam teşekkürler bakıcam eğer haledebilirsem rog 3080 ti lc oc alıcam
Normal rog almayı ses yüzünden pek düşünmüyorum. Baktığım kadarıyla sıralama zaten atıklarım içinde lc 3080 ti>surpim x=rog strix 3080 olarak belli rog oc yüzünden bi tık öndedir lc biraz nadir ondan lc bulursam onu bulamasam suprim tercihim olur

Ama bulursam kesinlikle lc alıcam değerleri çok iyi ve 3090 la oyun performansı çok yakın ve 2100 mghz görebiliyor

Bide şey sorcam i7 12700k sahibiyim bi darboğaz olur mu

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Talha Sadık
Öncelikle merhaba Asus yada msı almayı planlıyorum aklımda

Rog strix 3080 white https://www.itopya.com/asus-rog-str...v2-10gb-gddr6x-320-bit-lhr-ekran-karti_u14426

Veya msı suprim x 3080

Msı Geforce Rtx 3080 Suprım x 12GB GDDR6X 384BIT Nvıdıa Ekran Kartı

Veya Asus lc 3080 ti o12gb

Almayı düşünüyorum 3080 ti buradaki en iyisi olduğunu farkındayım fakat diğerleri ile arasında çok fark varmı ekstra 3080 ti lar arasında bu modele fazla fark varmı
Örnek suprim 3080 ti
rog strix lc zaten diğer ikisiyle kıyaslanmaz bile soğutma olarak muazzam bi kart imkan varsa kesinlikle onu al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,238
Üyeler
169,550
Son üye
teoxxy
Top Bottom