iade et yada değişim iste arada böyle şeyler olabilir yeterki ilgilensinler ilgilenmez ise rezillik olur hata olabilir büyük bi firmaArkadaşlar bu monitörü yeni aldım böyle bir saçmalık var hdmi takınca daha çok oluyor itopyadan aldım rezillik.
Kabloda problem yok önceki monitörümde olmuyordu mecbur garantiye yolluyucam of ofKablonda bi sıkıntı yoksa hem kasadaki çıkışları hemde monitördeki çıkışları kontrol et, baktın hala aynı garantisi varsa yolla garantiye
Bozuk kullanmaktan iyidir hocam en fazla 1 hafta sürer yollayın herşeyini kontrol ettiyseniz.Kabloda problem yok önceki monitörümde olmuyordu mecbur garantiye yolluyucam of of
2 haftadan kısa süre önce aldıysanız direk iade geçip yenisini alın kişiye dayalı fln deyip sizi patlatma riski var garantinin, direk aynısını alırsınız iade edince bence tabikide benim görüşüm bu yöndeBozuk kullanmaktan iyidir hocam en fazla 1 hafta sürer yollayın herşeyini kontrol ettiyseniz.
Hocam 14 günü geçti maalesef iade etme gibi bir şansım yok mecbur garantiye yollayacağım2 haftadan kısa süre önce aldıysanız direk iade geçip yenisini alın kişiye dayalı fln deyip sizi patlatma riski var garantinin, direk aynısını alırsınız iade edince bence tabikide benim görüşüm bu yönde