Ekran kartı ekran kartına takılı foto bırakayımekran kartın varsa kablo oraya mı takılı mı anakaarta mı? iyice bak kablo oturmamıştır
o girişi de tak monitör kablosunuda ekran kartına bağla kasanın arkasındanEkran kartı ekran kartına takılı foto bırakayım
yok yok bu değil monitorden gelen dp veya hdmi kablosun ekran kartının arkasına takman lazımEkran kartı ekran kartına takılı foto bırakayım
O da takılı vallayok yok bu değil monitorden gelen dp veya hdmi kablosun ekran kartının arkasına takman lazım
Monitörun kablasonu mu ekran kartına bağlayımo girişi de tak monitör kablosunuda ekran kartına bağla kasanın arkasından
monitorun kutusundan dp ve hdmi kablosu cıktı mı?O da takılı valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitörun kablasonu mu ekran kartına bağlayım
Bi tane kablo cıkti onu da kasa ile monitör arasında bağladımmonitorun kutusundan dp ve hdmi kablosu cıktı mı?
Dp mi hdmi mi bilmiyorumBi tane kablo cıkti onu da kasa ile monitör arasında bağladım
Bi tane kablo cıkti onu da kasa ile monitör arasında bağladım
Dp mi hdmi mi bilmiyorum
Kanka monitörden gelen kabloyu kasanın arkasında en altta uyumlu olan ekran kartı yerine takcan bittiBi tane kablo cıkti onu da kasa ile monitör arasında bağladım
Dp mi hdmi mi bilmiyorum
E taktim zatenKanka monitörden gelen kabloyu kasanın arkasında en altta uyumlu olan ekran kartı yerine takcan bitti
İllaki satın almam mı lazimgörüntü kablosu yok sende o yüzden no signal alıyorsun
o kablonun fotosun atsanaa bakayım bir
eğer o taktığın görüntü kablosuysa ıyıce sık yada başka bir kabloyu dene belki bozuktur buE taktim zaten
İllaki satın almam mı lazim
Hocam kasanın fotoğrafını atar mısın o girişlerin olduğu kısmınınE taktim zaten
İllaki satın almam mı lazim