Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus monitör sinyal yok sorunu

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emre Öztürk
Merhabalar benim monitör ASUS 27" VG278QF 165Hz 0.5ms alalı 3 ay falan oldu bir sabah kalktım ve ekranda sinyal yok hatası alıyordum displayporttan kaynaklı olduğunu düşündüm ve hdmi kablo taktim ve sonuç yine sinyal yok sorun acaba ekran kartindanmidir markası rx 570 önceden hdmi kablo bağlamıştım calismisti ve ekran kartı çalışır durumda.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Merhabalar benim monitör ASUS 27" VG278QF 165Hz 0.5ms alalı 3 ay falan oldu bir sabah kalktım ve ekranda sinyal yok hatası alıyordum displayporttan kaynaklı olduğunu düşündüm ve hdmi kablo taktim ve sonuç yine sinyal yok sorun acaba ekran kartindanmidir markası rx 570 önceden hdmi kablo bağlamıştım calismisti ve ekran kartı çalışır durumda.
başka bir ekrana bağladığında(mesela televizyon) görüntü var mı?

M4greZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Ali Kayra
Gerekli AR GE calismalarini yap sorunun kaynagini bulamazsan ramleri söküp bilgisayarini calistir sonra bilgisayarini kapat ve ramleri tak. Sorunun düzelmesi muhtemeldir.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Sorun kabloda monitorde veya gpu da olabilir deneyerek sonuca ulasabilirsiniz birde ramleri cıkarttıp ucunu silgi ile silin ve tekrar takın sorun çözülebilir.

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emre Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka bir ekrana bağladığında(mesela televizyon) görüntü var mı?
Denedim başaramadım bağlamayı ama ekran kartını çıkartıp anakarta bağladım hdmi ı monitörden kaynaklı olduğunu düşünüyorum sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerekli AR GE calismalarini yap sorunun kaynagini bulamazsan ramleri söküp bilgisayarini calistir sonra bilgisayarini kapat ve ramleri tak. Sorunun düzelmesi muhtemeldir.
Rami takip çalıştırdım olmadi

M4greZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Ali Kayra
Denedim başaramadım bağlamayı ama ekran kartını çıkartıp anakarta bağladım hdmi ı monitörden kaynaklı olduğunu düşünüyorum sizce ?

Rami takip çalıştırdım olmadi
Ram arizaliysa ya da bilgisayar rami okuyamiyorsa bu sorun olusur. 2 ramin varsa birinin sök oburunu tak. Yine goruntu gelmezse oburunu tak taktigini sök.

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emre Öztürk
Ram arizaliysa ya da bilgisayar rami okuyamiyorsa bu sorun olusur. 2 ramin varsa birinin sök oburunu tak. Yine goruntu gelmezse oburunu tak taktigini sök.
Tek ram var 8 gb

Şimdi deneyeceğim ekran kartınıza takilcam olmazsa ikisinide birden vatana götürecegim

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emre Öztürk
Ram'i sildim taktıktan sonra windows sorunlu yüklendiğini gördüm bir formatla hallettim yardım edenler için teşekkürler.

Top Bottom