Neler Yeni

Asus monitörüm açılıp kapanıyor

slickfeed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğur İnayet Karakaş
Arkadaşlar merhaba, benim 21 inç bir Asus marka monitörüm var. Yan monitör olarak kullanıyordum dün aniden görüntü gidip gelmeye başladı ve birden komple gitti. Monitörün kendisi çalışıyor fakat "VGA NO SIGNAL" uyarısı veriyor kablolarında bir sorun mu var yoksa başka bir şey mi bilen var mı?

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Eymenarthur
Arkadaşlar merhaba, benim 21 inç bir Asus marka monitörüm var. Yan monitör olarak kullanıyordum dün aniden görüntü gidip gelmeye başladı ve birden komple gitti. Monitörün kendisi çalışıyor fakat "VGA NO SIGNAL" uyarısı veriyor kablolarında bir sorun mu var yoksa başka bir şey mi bilen var mı?
yani nerden bilelelim kabloda sorun olupolmadıgını yeni kablo ile dene

slickfeed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğur İnayet Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani nerden bilelelim kabloda sorun olupolmadıgını yeni kablo ile dene
Arada gidip geliyordu önceden ama sorun yoktu. Soruyorum sadece daha önceden yaşayan varsa kabloda mı sorun diye

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Eymenarthur
Arada gidip geliyordu önceden ama sorun yoktu. Soruyorum sadece daha önceden yaşayan varsa kabloda mı sorun diye
kablodur diye tahmin ediyorum yeni bir kablo ile denermisin mesela 1.monitorunun kablosunu sok onunla dene

slickfeed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğur İnayet Karakaş
kablodur diye tahmin ediyorum yeni bir kablo ile denermisin mesela 1.monitorunun kablosunu sok onunla dene
Yedek kablom maalesef yok bu monitor vga girişli diğer monitörlerim dp veya hdmi

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
Önceden de arada gidip geliyorsa şimdi de komple gittiyse kablo hakkı rahmetine kavuşmuş olabilir temassızlık, toz, kir vs falan yoksa girişlerde.

slickfeed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğur İnayet Karakaş
Önceden de arada gidip geliyorsa şimdi de komple gittiyse kablo hakkı rahmetine kavuşmuş olabilir temassızlık, toz, kir vs falan yoksa girişlerde.
Kablo bulabilirsem deneyeceğim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,672
Üyeler
170,233
Son üye
Neoreix
Top Bottom