Neler Yeni

Yardım ASUS Dual RTX 3070 Oyunda Ekran Gitme Sorunu

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Eve televizyon için hdmi almistik onunla deneyeyim bir de

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
kullandığın kabloda sıkıntı olabilir veya monitörün input kısmından kullandığınız girişi seçin. sorun düzelmezse kablo girişlerini kontrol et veya sisteminden kaynaklı olabilir ekran kartına furmark testi uygula

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Zaten maksimum performansta ramleri de yukarda cevapladim

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
cevap vermek istediğiniz yorumun sağ alt kısmındaki cevap butonuna tıklayıp mesaj yazınız aksi takdirde karşı tarafa mesaj gitmez.
Alıntıya basıyordum özür dilerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablonuzu kontrol etmeyi denediniz mi ? Başka kablo test etmeyi deneyin. HDMI ise Display Port ile deneyn bir süre.
Evde tv için aldigimiz hdmi ile deneyecegim simdi

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
furmarkın 15. saniyesinde falan gitti 66 derecede monitörü kapatıp açınca donuk bir şekilde geliyor ekran ve yazılar iç içe falan dragoncenterda extreme performance seçiliydi

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Sleeping mod mu diyor mu ekran gidince ? Fanlar son hızda çalışıyor mu öyle olunca ?
Extreme Performance de fanlar son hız ve sesli çalışıyor AAA oyunlar için maksimum performans yazıyor açıklamada: Güvenli modda ekran gitmiyor ekran gittiğinde no signal power saving gelip ışığı kırmızı yanıyor monitörüj

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
kullandığın kabloda sıkıntı olabilir veya monitörün input kısmından kullandığınız girişi seçin. sorun düzelmezse kablo girişlerini kontrol et veya sisteminden kaynaklı olabilir ekran kartına furmark testi uygula
Hocam ekran gittikten sonra fan hızları son hız oluyor mu onu sordum.
cevap vermek istediğiniz yorumun sağ alt kısmındaki cevap butonuna tıklayıp mesaj yazınız aksi takdirde karşı tarafa mesaj gitmez.
video çektim

knka sen kaç konu açtın yav

Top Bottom