Asus mu gigabyte anakart mı hangisini almalıyım?

B760 Gaming X almayı düşünüyordum. En çok sorunun neresinde yaşadınız
Hocam ne sorunu yaşadın neyde çileden çıktın anlatta bilelim ki Msi markasının sorun çıkaracağını sanmıyorum. 7 yıldan fazladır Msi kullanıyorum bir sorun bile yaşamadım her parçam Msi sadece bu sene mecburluktan Galax kart aldım
Valla şöyle söyleyim , kartı aldıktan 1 sene sonra ram slotlarım yandı. Hiçbir sebep yokken durduk yere arıza verdi. Biraz araştırınca msi anakartların çoğunda ram slot arızası yaşayan insanların yorumlarını gördüm. Bundan sonra hiçbir parçamı msi'dan almayacam. Siz almak istiyorsanız alabilirsiniz. Ama ben tavsiye etmiyorum. Asus markasıyla hiç sorun yaşamadım bugüne kadar.

Valla şöyle söyleyim , kartı aldıktan 1 sene sonra ram slotlarım yandı. Hiçbir sebep yokken durduk yere arıza verdi. Biraz araştırınca msi anakartların çoğunda ram slot arızası yaşayan insanların yorumlarını gördüm. Bundan sonra hiçbir parçamı msi'dan almayacam. Siz almak istiyorsanız alabilirsiniz. Ama ben tavsiye etmiyorum. Asus markasıyla hiç sorun yaşamadım bugüne kadar.
Elimde MSI ventus RTX 4060 ile MSI MAG A650BN var. Büyük markadan beklenmeyecek bir şey. :(

Elektronik cihazlar şans işidir. Ben de msı b850 gaming plus almanı tavsiye ederim. Biraz daha para var dersen x870 a bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri