Gençler 7500 8000 civarı bir gaming laptop alacağım (laptop almam zorunlu) bana güzel tavsiye verebilir misiniz ilerde ram ve depolama takviyesi yaparım monster abra a5 15.8 almayı düşünüyordum ama bu asus tuf fa506 ları gördüm sizce ne yapmalıyım
Monster ürünleri daha ucuz oluyor ve müşteri hizmetleri, sundukları garantilerden dolayı Monster öneririm.Gençler 7500 8000 civarı bir gaming laptop alacağım (laptop almam zorunlu) bana güzel tavsiye verebilir misiniz ilerde RAM ve depolama takviyesi yaparım monster abra a5 15.8 almayı düşünüyordum ama bu Asus tuf fa506 ları gördüm sizce ne yapmalıyım
Asus kullandım kaç sene çok iyidir tavsiye ederim,şöyle diyim 8 sene önce laptop aldım hala düzgün çalışıyo 4 sene önce 2500 TL'ye alfım csde hala 100 150 fps veriyor.Gençler 7500 8000 civarı bir gaming laptop alacağım (laptop almam zorunlu) bana güzel tavsiye verebilir misiniz ilerde RAM ve depolama takviyesi yaparım monster abra a5 15.8 almayı düşünüyordum ama bu Asus tuf fa506 ları gördüm sizce ne yapmalıyım