ASUS MU TP LINK MI 2 modem arasında kaldım.

SerkanK.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
ASUS DSL-AX82U DualBand WiFi Aura RGB Modem Router ve TP-Link Deco X73-DSL Modem.
tp link yorumlarına baktım 5 cvptan 2 sinde ayarlama kurulum sıkıntısı çekenler olmuş. Asus unkine baktım kimse kötü yorum yapmamış. TP link 6k civarı asus 8k civarı. Siz ne önerirsiniz birini alıp uzun yıllar kullanicam.kullanan varsa bunları yazarsa nasıl diye sevinirim. (Tt altyapısı kullanacam vdsl bağlantısı kullancam fiber desteklemiyor)

Ekler

• Screenshot_20240418_013404_Chrome.jpg
    Screenshot_20240418_013404_Chrome.jpg
    663.6 KB · Hit: 51
ASUS DSL-AX82U DualBand WiFi Aura RGB Modem Router ve TP-Link Deco X73-DSL Modem.
tp link yorumlarına baktım 5 cvptan 2 sinde ayarlama kurulum sıkıntısı çekenler olmuş. Asus unkine baktım kimse kötü yorum yapmamış. TP link 6k civarı asus 8k civarı. Siz ne önerirsiniz birini alıp uzun yıllar kullanicam.kullanan varsa bunları yazarsa nasıl diye sevinirim. (Tt altyapısı kullanacam vdsl bağlantısı kullancam fiber desteklemiyor)
VDSL modeme bu paralar çok gereksiz bence, fiber olsa neyse de VDSL için ortalama bir AC desteği olan modem her şeye yeter.

Sorununuz Wi-Fi ise MR80x vs. gibi router alıp geçin.

İkisi arasında Asus; kullanıcıya ayar bakımından daha çok imkan veriyor.

Hayırlı olsun; yaşayacağınızı zannetmiyorum. Premium ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,586
Üyeler
186,508
Son üye
Vinesync
Geri