Neler Yeni

ASUS MU TP LINK MI 2 modem arasında kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Serkan karakaya
ASUS DSL-AX82U DualBand WiFi Aura RGB Modem Router ve TP-Link Deco X73-DSL Modem.
tp link yorumlarına baktım 5 cvptan 2 sinde ayarlama kurulum sıkıntısı çekenler olmuş. Asus unkine baktım kimse kötü yorum yapmamış. TP link 6k civarı asus 8k civarı. Siz ne önerirsiniz birini alıp uzun yıllar kullanicam.kullanan varsa bunları yazarsa nasıl diye sevinirim. (Tt altyapısı kullanacam vdsl bağlantısı kullancam fiber desteklemiyor)

Ekler

• Screenshot_20240418_013404_Chrome.jpg
    Screenshot_20240418_013404_Chrome.jpg
    663.6 KB · Hit: 34

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ASUS DSL-AX82U DualBand WiFi Aura RGB Modem Router ve TP-Link Deco X73-DSL Modem.
tp link yorumlarına baktım 5 cvptan 2 sinde ayarlama kurulum sıkıntısı çekenler olmuş. Asus unkine baktım kimse kötü yorum yapmamış. TP link 6k civarı asus 8k civarı. Siz ne önerirsiniz birini alıp uzun yıllar kullanicam.kullanan varsa bunları yazarsa nasıl diye sevinirim. (Tt altyapısı kullanacam vdsl bağlantısı kullancam fiber desteklemiyor)
VDSL modeme bu paralar çok gereksiz bence, fiber olsa neyse de VDSL için ortalama bir AC desteği olan modem her şeye yeter.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Sorununuz Wi-Fi ise MR80x vs. gibi router alıp geçin.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
İkisi arasında Asus; kullanıcıya ayar bakımından daha çok imkan veriyor.

Top Bottom