Neler Yeni

Asus Nano N14 Bilgisayar Isındığında Kendini Kapatıyor

UBerK

80+
Sorun 7 aydır devam ediyor. Bilgisayar ısınıyor ve sonrasında WI-FI adaptörü kendini kapatıyor. İnternet gidiyor ve sonrasında klavye-mouse da gidiyor. Bilgisayara restart atınca düzeliyor. Gün içinde sürekli aynı problemi yaşıyorum. Defalarca format attım, başka sürücüler denedim, çözüm yolu buldum ama artık o da işe yaramıyor. Çözüm yolu: Güç kazancını kapatmak. Ne yapmalıyım? Fotoğraf:
Aygıt Yöneticisi.PNG

106410

80+ Silver
Bilgisayarın temizliğini yapıp termal macunu değiştirebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
Wi-Fi adaptöründe sorun olabilir. Başka bir Wi-Fi adaptörü ile deneyince de aynı sorun oluyor mu?

UBerK

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wi-Fi adaptöründe sorun olabilir. Başka bir Wi-Fi adaptörü ile deneyince de aynı sorun oluyor mu?
Klavye ve Mouse da gidiyor. O nedenle bilgisayarın donanımında sorun olduğunu düşünüyorum. Yazılımsal olması imkansız. Kaç kere format attım. Başka driver denedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
Klavye ve Mouse da gidiyor. O nedenle bilgisayarın donanımında sorun olduğunu düşünüyorum. Yazılımsal olması imkansız. Kaç kere format attım. Başka driver denedim.

Ben de zaten yazılımsal değil de donanımsaldır diye demiştim yani Wi-Fi adaptörü kısa devre falanyapıyor ya da bataryadan aşırı güç çekiyor olabilir.

UBerK

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum ama işi bilen bir elektronikçi de bileşenin devrelerinde bir sıkıntı olup olmadığını anlayabilir. Tanıdık varsa göster, bilgisayarın içini açmayı da bilmesi lazım tabi.
Babam anlıyor. Cihazın içini mi açmamız gerekiyor anlamamız için?

Senatör

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cihan Dikkaya
Twitter
cihandikkaya
Facebook
cihandikkaya
Bilmiyorum ama işi bilen bir elektronikçi de bileşenin devrelerinde bir sıkıntı olup olmadığını anlayabilir. Tanıdık varsa göster, bilgisayarın içini açmayı da bilmesi lazım tabi.
Garantisi varsa içini açtığınızda garanti dışı kalabilir bazı firmalar bunu önemsiyor önce bir markanızdan destek alın öyle deneyin.

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
aynı cihazı bende kullanıyorum kabloyu değiştirmeyi deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular