Neler Yeni

Asus PG27AQDP 480HZ Oled Fabrikasyon Panel Hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eylül Oktay
Geçtiğimiz hafta pazar günü Pg27Aqdp modelini vatan bilgisayar sitesi üzerinden sipariş verdim.
Fatura kesilmesi 3 gün kargoya verilmesi 2 gün olmak üzere cuma günü yani bugün elime ulaştı.
İlk kez oled deneyimleyecek birisi olarak hevesim kursağımda kaldı çünkü panel fabrikadan sorunlu geldi.
Fotoğraflarda göreceksiniz ancak ; hayali koca iki adet blok var tam ekranın ortasında. Gri ve siyaha çalan renklerde ortaya çıkıyor.
Sanki yıllardır kullanılmış da panel yanmış gibi...

IMG_0572.JPEG
IMG_0566.JPEG

Hafta sonuna girdiği için mail adresi üzerinden vatan bilgisayara ulaştım. Fotoğrafları ve faturasını paylaşarak mail gönderdim.
Umarım beni teknik servisle, garantiyle uğraştırıp işi yokuşa sürmezler. Eğer garantiye yönlendirirlerse direkt Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım. Para iadesi veya birebir değişim yapmaları gerekiyor ama bakalım.
Güncellemeleri sizinle paylaşıyor olacağım. İyi akşamlar. (Diğer teknoloji forumlarında da paylaşmayı düşünüyorum bilginize)

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
hocam bende bu monitörden almayı düşünüyorum ne yaptınız çözebildiniz mi sorunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende bu monitörden almayı düşünüyorum ne yaptınız çözebildiniz mi sorunu
gamingentr de şuan 43 bin fiyatı var değermi sizce alınır mı yorumunuzu merak ediyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,136
İsim
.
Geçtiğimiz hafta pazar günü Pg27Aqdp modelini vatan bilgisayar sitesi üzerinden sipariş verdim.
Fatura kesilmesi 3 gün kargoya verilmesi 2 gün olmak üzere cuma günü yani bugün elime ulaştı.
İlk kez oled deneyimleyecek birisi olarak hevesim kursağımda kaldı çünkü panel fabrikadan sorunlu geldi.
Fotoğraflarda göreceksiniz ancak ; hayali koca iki adet blok var tam ekranın ortasında. Gri ve siyaha çalan renklerde ortaya çıkıyor.
Sanki yıllardır kullanılmış da panel yanmış gibi...

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Hafta sonuna girdiği için mail adresi üzerinden vatan bilgisayara ulaştım. Fotoğrafları ve faturasını paylaşarak mail gönderdim.
Umarım beni teknik servisle, garantiyle uğraştırıp işi yokuşa sürmezler. Eğer garantiye yönlendirirlerse direkt Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım. Para iadesi veya birebir değişim yapmaları gerekiyor ama bakalım.
Güncellemeleri sizinle paylaşıyor olacağım. İyi akşamlar. (Diğer teknoloji forumlarında da paylaşmayı düşünüyorum bilginize)
Mağazadan görerek aldıysan servis kararı olmadan değiştirmezler bendede ghosting vardı almadılar servise gitti iade kararı çıktı öyle aldım.
İnternetten aldıysan da bunu söylemeden direk iade etseydin %100 alırlardı hata yapmışsın bunu söyleyerek bunu servise yollarlarsa haklılar çünkü vatan satıcı ürün sorunlarına servis bakar son derece normaldir servise yollamaları.

Top Bottom