Neler Yeni

Asus phoenix 1650 super mi 580 gb mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Desni
bütçen ne kadar ona göre sistem önerelim
Hazir sistemi uzerinde oynama yapiyorum, baya arastirdim bu baya makul. İsterseniz link:
İslemci 3600
Ssd 480gb
Yaptim gerisine dokunmadim, ekran kartinida aklima uydurursam aliyorum. (Bu phoenix modeli diger 1650s lere gore kucuk kalmasi aklimi karistiriyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörün nedir? Free Sync si var mı? Display port girişi var mı? Ayrıca FreeSync çok kullanılmamalı genelde AAA oyunlarda görübtü güzelleşsin diye onun dışında hala düzgün teknolojiler değiller.
Monitoeu henuz almadim, 1k civarina alicam, o butcedede nvdia vsync yok zaten

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Hazir sistemi uzerinde oynama yapiyorum, baya arastirdim bu baya makul. İsterseniz link:
İslemci 3600
Ssd 480gb
Yaptim gerisine dokunmadim, ekran kartinida aklima uydurursam aliyorum. (Bu phoenix modeli diger 1650s lere gore kucuk kalmasi aklimi karistiriyor)

anakart a320 yalnız

İslemci 3600
Ssd 480gb

kasa da kötü o yüzden ucuza geliyor hele psu c4 sakın alma bu sistemi sen bütçe söyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Desni
msi serisinden de alabilirsiniz fan sadece sıcaklığa etki ediyor tek fanlılar hem fiyat olarak daha uygun param var derseniz bunu da alabilirsiniz
Hazir sistemden aliyorum seceneklerim kisitli, bu asus phoenixin diger 1650s az cok ayni performansi verdigine emin miyiz, cunku digerleri daha bi kallavi duruyor aklim karisti, diger 1650s lere gorede daha pahali zaten.

anakart a320 yalnız

kasa da kötü o yüzden ucuza geliyor hele PSU c4 sakın alma bu sistemi sen bütçe söyle
Kesinlikle 5k nin altinda olmali

Ekler

• Screenshot_20200928-094520.jpg
    Screenshot_20200928-094520.jpg
    415.5 KB · Hit: 15

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hazir sistemden aliyorum seceneklerim kisitli, bu asus phoenixin diger 1650s az cok ayni performansi verdigine emin miyiz, cunku digerleri daha bi kallavi duruyor aklim karisti, diger 1650s lere gorede daha pahali zaten.
rx 580 olarak hangi seçenek var ? ona göre yorumda bulunacağım

Kesinlikle 5k nin altinda olmali
rx 580 çok ağır oyunlarda fark atabiliyor ancak 1650 super daha iyi bu videoya göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Desni
rx 580 olarak hangi seçenek var ? ona göre yorumda bulunacağım

rx 580 çok ağır oyunlarda fark atabiliyor ancak 1650 super daha iyi bu videoya göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız
Asus Radeon RX 580 8GB OC GDDR5 256 Bit

UV yaptiririz arkadaşa

İkisinden birini alabilirsin şahsen 580 alırım ama 1650s alırsan arkadaş etiketlerim uv yaptırır
eyw sağol

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Asus Radeon RX 580 8GB OC GDDR5 256 Bit
dediğim gibi bu videoya bakınız bunun gibi 2 3 tane daha 580 vs 1650 super kıyaslama videosu izlerseniz zaten 1650 super daha çok mantığınıza yatacaktır

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
İslemci 3600
Ssd 480gb

Free Sync monitörde yazılımsal olarak Display Port kullanarak G-Sync açabilirsiniz.

Beratalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berat Alperen
Olay şu aslinda: 1650 super phoenixin isinma problemi, o fiyat asusda pahali gibi bazi yorumlar okudum, alacagim hazir sistemde 580 200tl daha pahali... Birde aklima takilan bir soru daha alacagim monitor amd freesync mantigim bi tik 580 diyor ama siz ne dersiniz ? 580 bi guncelleme alarak dahada iyi hale geldigide soyleniyor.
Oyun fatihinin sistemi degilmi incehesaptaki

Top Bottom