Normal güç limitini kısarak UV yapmayı deneyebilirsiniz, hiç olmazsa 80'lerin altına ineçeğini düşünüyorum.e-spor harici oyunlarda 85 in altına düşmüyor hep full fan devrinde çalıştırmama rağmen tek fanlı bir ekran kartı olmasından dolayı normal midir?
pek bilgili değilim undervolt konusunda ha bir de ekran kartımda ufak bir OC söz konusu msi afterburnerdan yaptığımNormal güç limitini kısarak UV yapmayı deneyebilirsiniz, hiç olmazsa 80'lerin altına ineçeğini düşünüyorum.
Ondan dolayı böyle ısınıyor olabilir, size tavsiyem vram'lere biraz OC yapıp güç limitini %5 %5 kısmanız, adım adım gidin, hissedilir bir performans düşüşü olunça o son adımınız olurpek bilgili değilim undervolt konusunda ha bir de ekran kartımda ufak bir OC söz konusu msi afterburnerdan yaptığım
deneyeceğimOndan dolayı böyle ısınıyor olabilir, size tavsiyem vram'lere biraz OC yapıp güç limitini %5 %5 kısmanız, adım adım gidin, hissedilir bir performans düşüşü olunça o son adımınız olur
normal gibi oc varsa kaldırıne-spor harici oyunlarda 85 in altına düşmüyor hep full fan devrinde çalıştırmama rağmen tek fanlı bir ekran kartı olmasından dolayı normal midir?
ayrıca şöyle bir oc mevcut ekran kartımda msi afterburnerdan yaptığım
Kızgın atmışsın ya.Yoo neden sordunuz ki?
Abi ben de 1650 süper var 60 üstüne çıkmadıEvet normal gibi. Çünkü bu modelin 1650 süper testlerinde Abdullah abinin videosunda yer yer 78 civarlarında dolanıyordu.
Kızgın atmışsın ya.