Kullanıla bilir ama ileriye dönüklük, overclock ve ram performansı b450'ye göre az kalırKullanılırsa bi sorun olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart a320m-k yazmayı unutmuşum
overclock yapmayı pek düşünmüyorum ama ilerde b450 ye yükseltmeyi düşünebilirimKullanıla bilir ama ileriye dönüklük, overclock ve ram performansı b450'ye göre az kalır
Sorun çıkmaz ama b450 ye geçseniz daha iyi olurKullanılırsa bi sorun olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart a320m-k yazmayı unutmuşum
şu anda pek bütçe elvermiyor ilerde geçmeyi düşünüyorum ve bir soru daha sorabilir miyim ?Sorun çıkmaz ama b450 ye geçseniz daha iyi olur
tabişu anda pek bütçe elvermiyor ilerde geçmeyi düşünüyorum ve bir soru daha sorabilir miyim ?
şu anda gtx 1650 ile ryzen 3 1200 kullanıyorum eğer işlemciyi 3600 yada 3600x ile değiştirirsem aradaki performans farkı ne kadar olur tahmini olarak
Cs valorant Zula Warface gibi oyunlarda çok ciddi FPS artışı olur.şu anda gtx 1650 ile ryzen 3 1200 kullanıyorum eğer işlemciyi 3600 yada 3600x ile değiştirirsem aradaki performans farkı ne kadar olur tahmini olarak
Ciddi bir fark olur rakam vermem zor sistemde sisteme değişiyorşu anda gtx 1650 ile ryzen 3 1200 kullanıyorum eğer işlemciyi 3600 yada 3600x ile değiştirirsem aradaki performans farkı ne kadar olur tahmini olarak
Cs valorant Zula Warface gibi oyunlarda çok ciddi FPS artışı olur.
güzel ozaman teşekkür ederimCiddi bir fark olur rakam vermem zor sistemde sisteme değişiyor
bir şey değilgüzel ozaman teşekkür ederim