sabuncuk35
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Merhaba ben 5600 almayı düşünüyorum 5600 asus prime a320m-c r2.0 bu anakart ile uyumlu mudur Bir de işlemcinin stok fanı yeterli olur mu ekran kartımda 4060
uyumlu fakat o sısteme o kadar gerı anakart almak bılemedım acıkcası ayrıca stok fan yeterlı olur cok sıcak bır ortamda degılsenMerhaba ben 5600 almayı düşünüyorum 5600 asus prime a320m-c r2.0 bu anakart ile uyumlu mudur Bir de işlemcinin stok fanı yeterli olur mu ekran kartımda 4060
anakart almıyorum anakartım zaten o anakart sadece ekran kartı ve işlemci alacağımuyumlu fakat o sısteme o kadar gerı anakart almak bılemedım acıkcası ayrıca stok fan yeterlı olur cok sıcak bır ortamda degılsen
Biosu son sürüme güncelle hocam eski işlemci ile.anakart almıyorum anakartım zaten o anakart sadece ekran kartı ve işlemci alacağım
o güncellemeyi nasıl yapacağımBiosu son sürüme güncelle hocam eski işlemci ile.
YouTubeda vardır hocam nasıl yapıldığıo güncellemeyi nasıl yapacağım
500 serisi dediğin b550 falan mıO işlemciye o anakarti almayın, en kötü 500 serisi anakart alın
b450 al benceMerhaba ben 5600 almayı düşünüyorum 5600 asus prime a320m-c r2.0 bu anakart ile uyumlu mudur Bir de işlemcinin stok fanı yeterli olur mu ekran kartımda 4060
alabilrisn