ileriye yönelik bir sistem istiyorsan ve daha sonra yükselteceksen sistemi asus Prıme B450M-K almanı önerırım a320 modellerde OC yok ve ram mhzleri B450 anakartlara göre daha dusuk.Asus Prime A320M-F anakart sistem kurarken çok ucuzlatıyor nvme olmaması çok problem değil beni 2 3 sene idare edecek bir sistem toplamak istiyorum.Var mı deneyimleyen veya bir bilgisi olan?
ileriye yönelik bir sistem istiyorsan ve daha sonra yükselteceksen sistemi asus Prıme B450M-K almanı önerırım a320 modellerde OC yok ve ram mhzleri B450 anakartlara göre daha dusuk.
Abi asrock a320m hdvr4 nasilKesinlikle B450'ye geçin derim ben.
Belirttiğim b450 anakart 4400 mhz kullanıyor bilmiiyorsan arastırmanı tavsiye ederim bir şüphe olmasınBahsettiğiniz anakartta ram mhz 3000 olarak kullanıyorum. Arada sadece 200 mhz fark var belirteyim dedim arkadaşda bir şüphe olmasın.
Asus Prime A320M-F anakart sistem kurarken çok ucuzlatıyor nvme olmaması çok problem değil beni 2 3 sene idare edecek bir sistem toplamak istiyorum.Var mı deneyimleyen veya bir bilgisi olan?
r5 1600afgüzel bir kart ama işlemcin nedir ? ben sana detaylı bir açıklama yapayım alıntılayıp cevaplarsan
hocam 3 sene sonra büyük bir bütçe ile baştan kurucam oynayacağım en ağır oyun bannerlord olur güçlü bir sisteme ihtiyacım fazla yokNVMe ssd olmaması ve 2 ram slotu seni çok sıkıntıya sokmayacaksan butcene gore alabileceğin fp bi anakar bence. 2.3 sene rahat idare eder b450 ondan sonra alırsın zaten.
r5 1600af
hocam 3 sene sonra büyük bir bütçe ile baştan kurucam oynayacağım en ağır oyun bannerlord olur güçlü bir sisteme ihtiyacım fazla yok