Yardım ASUS PRIME A620M-K Ram Önerisi

serci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
Anakartıma en uygun şu 2 ram'i buldum cl30 ve cl36

CL30 olanda amd expo yazmıyor sistemim bu
herhangi bir problem yaşar mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleme:
Oradan bakıyorum İşlemciniz neydi

ha sen oradan ona takacaksın ok
hocam 7500f anakartta a620m k

Anakartın resmi destek sayfasında desteklediği yazor her hangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
hocam 7500f anakartta a620m k

Anakartın resmi destek sayfasında desteklediği yazor her hangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
peki hocam https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...6-gb-ddr5-6000-mhz-cl30-fiyati,838527269.html
bu ram yazmıyor bunu alsam uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım fiyat farkı baya çok çünkü bir de ek olarak kasama sığarlar mı attığım ramler soğutucu olarak Thermalright Peerless Assassin 120 SE WHITE ARGB bunu almıştım çakışma ihtimali olabilir demişlerdi

Hocam goodram kötü bir marka değil ama, benim tavsiyem anakartın resmi sitesinde tavsiye edilen ramlari almanız forumda böyle ramler alıpta uyumlu olmayan çok kişi gördüm.

Ve ayrıca böyle bir şey yapmak istiyorsanız uyumlu olmayan yani. bunu almanız daha mantıklı olmaz mı :

Hocam goodram kötü bir marka değil ama, benim tavsiyem anakartın resmi sitesinde tavsiye edilen ramlari almanız forumda böyle ramler alıpta uyumlu olmayan çok kişi gördüm.

Ve ayrıca böyle bir şey yapmak istiyorsanız uyumlu olmayan yani. bunu almanız daha mantıklı olmaz mı :
hocam kasaya sığmaz diye düşünüyorum soğutucu ile beraber

Geri