Pci e 3.0 hızı alırsın.Asus Prime B450M-K II anakart alıcam ssd olarakta samsung 980pro 1tb ssd takmayı düşünüyorum. fakat anakart PCIE 3.0 yazıo SSD PCIE 4.0 yazıyor herhangi bir uyumsuzluk söz konusu olurmu. hiçbir bilgim yok yardımcı olursnaız sevinirim
peki çok büyük bi hız farkı olurmuPci e 3.0 hızı alırsın.
Sadece dosya transferinde hız sınırına takılırsın oda pek önemli deil . İops değeri yüksekse tercih edilebilir.peki çok büyük bi hız farkı olurmu
Evet. Ferrari alıp iş çıkış saatinde E5 te Mecidiyeköyden Kadıköy e gitmeye çalışırsın gibipeki çok büyük bi hız farkı olurmu
Rastgele okuma ve rastgele yazma 1.000 K IOPS yazıo iyi mi? buSadece dosya transferinde hız sınırına takılırsın oda pek önemli deil . İops değeri yüksekse tercih edilebilir.
Iops değerini pci sürümü etkilemez ssdnin performansını belirleyen asıl etken budur.
Piyasadaki değerleri uzun süredir takip etmiyorum . Ama çok çok iyi bir deger oldugunu düşünüyorumRastgele okuma ve rastgele yazma 1.000 K IOPS yazıo iyi mi? bu
eyvallah hocam bide bişi daha sorucam bu ddr4 ramlerin hepsinin boyutu sabit dimiPiyasadaki değerleri uzun süredir takip etmiyorum . Ama çok çok iyi bir deger oldugunu düşünüyorum
Boyuttan kastınız nedir ?eyvallah hocam bide bişi daha sorucam bu ddr4 ramlerin hepsinin boyutu sabit dimi
yükseklik ve genişlikBoyuttan kastınız nedir ?
Değişkenlik gösterebiliyor rgb yada soğutucu boyunu uzatabiliyor.yükseklik ve genişlik